Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

1.200 medarbejdere og ledere i a-kasser og jobcentre kan i efteråret 2017 deltage i et særligt udbudt kompetenceudviklingsforløb, der skal styrke samarbejdet om kontaktforløbet.

25. september 2017
Foto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com

Der er netop udbudt 1.200 pladser til et særligt kompetenceudviklingsforløb ”Styrket samarbejde om kontaktforløbet”, hvor medarbejdere og ledere fra a-kasser og jobcentre kan deltage.

Jobcentre kan tilmelde medarbejdere til undervisningshold i eget område, og pladserne fordeles efter størrelse, mens a-kasser får mulighed for at tilmelde medarbejdere til samtlige undervisningshold og kan dermed prioritere, hvilke kommuner de gerne vil på uddannelse med. Der laves særlige hold for Københavns Kommune og Aalborg Kommune.

Kompetenceudviklingsforløbet har fokus på at styrke samarbejdet mellem jobcentre og a-kasser i det fælles kontaktforløb, der udsprang af beskæftigelsesreformen. Målet med det fælles kontaktforløb er, at ledige dagpengemodtagere skal opleve en koordineret og sammenhængende indsats på tværs af jobcenter og a-kasse.

Kompetenceudviklingsforløbet er blevet til i et samarbejde mellem Danske A-kasser, Kommunernes Landsforening og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Læs mere om forløbet og find en oversigt over alle uddannelsesdage på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside.