Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Arbejdstilsynet
Ansøgningsfrist 

Er du udviklingsorienteret og har du en løsningsorienteret tilgang til fagligt komplekse problemstillinger? Kan du organisere og drive strategiudvikling og opfølgning på mål? Har du politisk flair og er du god til at samarbejde både med interne og eksterne samarbejdsparter? Så er du måske vores nye kontorchef i kontoret Offshore og Naturgas.
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Ledelse i krydsfeltet mellem politik, teknik og jura
Du bliver kontorchef i kontoret Offshore og Naturgas. Kontorets ansvarsområder er sikkerhed og sundhed på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen og sikkerhed omkring transporten af gassen på land. Hertil kommer sagsbehandling af anerkendelsessager samt regelunderstøttende arbejde for hele Arbejdsmiljøfagligt Center.

Offshore og Naturgas er et ud af 9 kontorer i Arbejdsmiljøfagligt Center, som hver især og på forskellig vis bidrager til at løfte centrets samlede opgaveportefølje. Centret er en dynamisk organisation, der udvikler og fastholder et højt niveau for arbejdsmiljøfaglig viden. Centret, der består af i alt 160 ledere og medarbejdere, har til opgave at fastholde og udvikle et højt fagligt vidensniveau på de arbejdsmiljøfaglige kerneområder og at dokumentere effekterne af Arbejdstilsynets indsats og virkemidler.

Du får ledelsesansvar for 19 fagligt dygtige og erfarne medarbejdere og du skal sikre, at drift og udvikling går hånd i hånd. Du bliver en del af centrets chefgruppe på 9 kontorchefer, der arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre centrets opgaver. Chefgruppen refererer til vicedirektørerne, der har det overordnede ledelsesmæssige og organisatoriske ansvar for centret.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:
  • Er cand.jur., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende
  • Har ledelseserfaring og erfaring med overordnet styring og opfølgning på komplekse problemstillinger
  • Kan koordinere, planlægge og løse mange forskellige opgaver på samme tid og med blik for den praktiske virkelighed
  • Er udviklingsorienteret og samtidig kan sætte dig ind i fagligt komplekse problemstillinger. Kan organisere og drive strategiudvikling og sikre opfølgning på mål
  • Har politisk flair og erfaring med at agere på et teknisk og juridisk kompliceret område
  • Kan lede medarbejdere med forskellig faglig baggrund og kompetencer og skabe resultater gennem en motiverende, anerkendende og resultatskabende lederstil
  • Er løsningsorienteret og kan skabe gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt
  • Kan indgå i samarbejdet i et ledelsesteam samt bidrage til at udvikle kontoret og Arbejdsmiljøfagligt Center.

Vi forventer ikke, at du har faglig specialviden på kontorets områder, men du skal kunne sætte dig ind i de faglige problemstillinger i kontoret og i Arbejdstilsynet som helhed.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2017.

Du ansættes på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 (lønramme 37) og ansættelse sker på åremål for en 5-årig periode. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Der indgår test i ansættelsesforløbet.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vicedirektør Thomas Hjortenberg på tlf. nr.7220 9601 fra den 2. januar 2017. Du kan også kontakte den nuværende kontorchef for Offshore og Naturgas Katrine Krone på tlf.nr.7 220 9220.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone Clausen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2250 3847.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest tirsdag den 17. januar 2017.

Vi forventer at gennemføre 1.samtaler den 26. januar 2017 og 2. samtaler den 22. februar 2017.

Send ansøgning