Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Ansøgningsfrist 

Er du i gang med en it-uddannelse, og har du lyst til at være nøglepersonen i et større it-projekt?  
Kan du arbejde selvstændigt, og vil du have indblik i arbejdsprocesserne på et forskningscenter? Så har vi en spændende studenterstilling i it-centret.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.  
 
Du kan læse mere om os på www.arbejdsmiljoforskning.dk   
 
Bliv en del af forskningscentrets it-enhed  
Du bliver en del af it-centret i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Vores opgave er at sørge for, at alle forskere og øvrige medarbejdere har den bedst mulige it-understøttelse af deres arbejdsopgaver.  
 
Din primære opgave vil være at hjælpe med skiftet til Windows 10 i organisationen, der i øjeblikket benytter Windows 7. Udrulningen af Windows 10 er planlagt til at begynde i løbet af foråret 2017 og vare resten af året. Du vil blive en nøgleperson i projektet, hvor du er med i alle led fra opbygningen af basisinstallationen, til fejlsøgning og afhjælpning efter installationen. Du vil i samarbejde med it-centrets øvrige medarbejdere og med de enkelte it-brugere vurdere, hvornår og hvordan de bedst skifter til Windows 10. Herunder kan der være behov for hjælp til at konfigurere specialsoftware til forskningsbrug.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • er i gang med en relevant it-uddannelse f.eks. ingeniøruddannelsen it-elektronik og softwareteknologi, cand.it, cand.merc.it, datalogi eller lignende
  •  kan arbejde selvstændigt og er serviceorienteret  
  • er god til at kommunikere  
 
Hvis du har kendskab til Windows 10, udrulningsværktøjerne Microsoft MDT-server og Microsoft SCCM-server er det en fordel, men ikke et krav.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en tidsbegrænset studenterstilling på halvandet år (18 måneder) med gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.  
 
Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte it-ansvarlig Ole Teit Jacobsen på tlf.nr. 3916 5239.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte studentermedhjælper Emina Cilas i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2514 7177.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Stillingen er et genopslag.
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 30. april 2017.  
 

Send ansøgning