Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Ansøgningsfrist 

Er du serviceminded og vil du være med til at vedligeholde vores ejendom og laboratorier? Så er du måske vores nye laboratoriebetjent til Ejendoms- og Servicesektionen.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Du kan læse mere om os på www.arbejdsmiljoforskning.dk  
 
Vær med til at skabe de gode rammer  
I Service- og Ejendomssektionen er vi to laboratoriebetjente. Vi har ansvaret for det daglige interne arbejde med at servicere ejendommen og laboratorierne.  
 
Som laboratoriebetjent vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:  
 • prøveopstillinger til laboratorierne  
 • mindre håndværkerreparationer  
 • tilsyn med ventilations- og varmeanlæg via CTS  
 • tilsyn med og bestilling af gasarter til laboratorierne  
 • kontakt til instituttets eksterne håndværkere  
 • afhentning og forsendelse af post og prøver  
 • deltagelse i diverse opgaver af servicepræget karakter, såsom flytning af inventar, oprydning og opstilling til møder.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • har en håndværksmæssig uddannelse, fx elektriker, bygningshåndværker, VVS-er eller lignende  
 • er fleksibel og serviceminded  
 • kan arbejde selvstændigt  
 • er udadvendt  
 • har kørekort til personbil.  
 
Har du erfaring med at arbejde inden for forskningsområdet eller staten er det en fordel, men ikke et krav.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.  
 
Du bliver ansat efter overenskomsten for håndværkere ansat i staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte laboratoriebetjent Peter Michael Hansen på tlf.nr. 3916 5343 eller sekretariatschef Kim Winding på tlf.nr. 3916 5341  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Camilla Lund Mellin i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5233.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest tirsdag den 2.maj kl.12.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send ansøgning