Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Ansøgningsfrist 

Brænder du for politik og formidling? Har du en sikker og flydende pen? Og kan du omsætte svært lovstof til letlæselig tekst? Så er du måske den rette til at styrke vores eksterne kommunikation.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  
 
Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.star.dk.
 
Formidling af beskæftigelsespolitik og -lovgivning til borgere og samarbejdspartnere  
Du bliver en del af vores ledelsessekretariat, der betjener direktionen og løser koordinerende opgaver for hele styrelsen. Kontoret er ansvarligt for styrelsens eksterne og interne kommunikation, strategi- og organisationsudvikling, aktindsigter, borgerhenvendelser, hjemmeside og presse. Hertil kommer de internationale relationer på styrelsens område.  
 
Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem tilblivelsen af politik og regler på beskæftigelsesområdet. Din væsentligste opgave bliver at fordybe dig i reglerne om fx dagpenge, sociale ydelser, pensioner og beskæftigelsesindsatsen, og herefter at videreformidle emnerne på en letforståelig måde. Sammen med en erfaren kollega vil du få ansvar for at besvare konkrete henvendelser fra borgere indenfor ministeriets arbejdsområde.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
• er kandidat i dansk, retorik, journalistik eller har en anden relevant samfunds- eller kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau  
• skriver fejlfrit og letlæseligt dansk og har styr på tegnsætning  
• har flair for og lyst til at arbejde med politisk kommunikation  
• er systematisk, grundig og i stand til at arbejde med frister.  
 
Vi kræver ikke, at du på forhånd har indgående kendskab til vores arbejdsområde. Men du skal have interesse for arbejdsmarkedsforhold og politik.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling af 1 års varighed. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2017.  
 
Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72A, 2300 København S.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Michael Jørgensen på tlf. 7221 7631 eller kontorchef Lars Lindholm på tlf.nr.7221 7620.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Michelle Petersen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5279.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest torsdag den 3. august 2017.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.  
 

Send ansøgning