Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Arbejdstilsynet
Ansøgningsfrist 

Vil du være med til at skabe vidensgrundlaget for fremtidens arbejdsmiljøindsats? Har du stærk analytisk sans og indgående talforståelse? Kan du oversætte og formidle analyser, så de bliver let forståelige? Har du gode samarbejdsevner, og er du stærk til processtyring? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Analyse og Data.
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  
 
Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  
 
Du kan læse mere om os på www.at.dk.
 
Bliv en del af et fagligt stærkt analyseteam  
Du bliver en del af kontoret for Analyse og Data i Arbejdstilsynet. Kontoret har en central rolle i betjeningen af ekspertudvalget på arbejdsmiljøområdet, og du kan blive en nøglespiller i koordineringen heraf. Vi overvåger udviklingen i de politisk aftalte målsætninger på arbejdsmiljøområdet. Vi igangsætter og gennemfører analyser, evalueringer og kontrollerede forsøg. Som konsekvens af ny viden fra vores analyser tilpasses og justeres Arbejdstilsynets tilsynsaktiviteter. Arbejdstilsynets målsætning er, at alle indsatser hviler på et dokumenteret vidensgrundlag.  
 
Du får en udadvendt funktion og er den der samler trådene for en række opgaver. Du er bindeled mellem Arbejdstilsynets fagkontorer og analysekontoret ligesom du varetager vores kontakt til Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.  
 
Du kommer bl.a. til at arbejde med:  
 • processtyring og koordinering, bl.a. i forhold til ekspertudvalget  
 • overvågning af udviklingen i arbejdsmiljøet i Danmark  
 • udvikling og vedligehold af vores strategi for viden og evidens  
 • analyser af Arbejdstilsynets og Danmarks Statistiks registerdata samt spørgeskemadata  
 • skriftlig formidling af analyser og resultater  
 • ministerbetjening.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os at du:  
 • er cand.polit., cand.oecon. eller cand.scient.san.publ.  
 • har stor erfaring med processtyring og koordinering  
 • har erfaring med udvikling og gennemførelse af analyser  
 • er analytisk stærk og har en god talforståelse  
 • er en dygtig formidler  
 • er bruger af SAS og/eller STATA  
 • kan lide at være med der hvor tingene går stærkt  
 • er ansvarsfuld, selvstændig og initiativrig.

Hvis du har kendskab til det arbejdsmiljøfaglige område, er det en fordel, men ikke et krav.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2017.  
 
Du bliver ansat som specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Annette Søberg Roed på tlf.nr. 7220 8710.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Julie Göte i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 7. august 2017.  
 
Vi forventer, at afholde samtaler i uge 33.

Send ansøgning