Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Beskæftigelsesministeriets departement
Ansøgningsfrist 

Er du en fagligt dygtig jurastuderende med interesse for beskæftigelsesområdet? Og har du lyst til at bidrage til rådgivning om forvaltningsretlige spørgsmål? Så har vi en spændende stilling i vores juridiske team i Center for Analyse, Internationalt område og Jura.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidigt vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.  
 
Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og får mærkbare konsekvenser for tusindvis af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.bm.dk.
   
Bliv en del af et tværgående juridisk team  
Du bliver en del af det juridiske team i Center for Analyse, Internationalt område og Jura. Vi yder juridisk rådgivning til hele Beskæftigelsesministeriet, inklusiv de styrelser, der hører til ministerområdet. Det gælder forvaltningsret og statsret, men også rådgivning og fortolkning af Beskæftigelsesministeriets egen lovgivning og spørgsmål om statsstøtte i henhold til EU-retten. Vi er ansvarlige for den lovtekniske rådgivning og koordinering i hele Beskæftigelsesministeriet. Herudover behandler vi aktindsigts-, ombudsmands-, statsstøtte- og klagesager samt bidrager til behandlingen af tværgående juridiske opgaver.  
 
Som student hos os bliver dine primære opgaver, at:  
  • foretage indledende sagsbehandling af klage- og aktindsigtssager  
  • udarbejde notater om bl.a. forvaltningsretlige spørgsmål  
  • udarbejde oversigter over enhedens sager  
  • udføre ad hoc opgaver af mere rutinepræget karakter.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:   
  • er stud.jur.  
  • har interesse og flair for forvaltningsretlige problemstillinger  
  • er selvstændig og følger op på opgaverne  
  • har teamånd og er god til at samarbejde  
  • har gode formuleringsevner  
  • er ansvarsbevidst og disciplineret.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.  
 
Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Marie Høeg på tlf. nr. 7220 5079 eller fuldmægtig Malene Witzel Hirtsgaard på tlf. nr. 7220 5101.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Emina Cilas Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5233.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 22. oktober 2017.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.  
 
 

Send ansøgning