Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Beskæftigelsesministeriets departement
Ansøgningsfrist 

Vil du være med til at sikre, at Beskæftigelsesministeriet når sine mål? Kan du levere sekre-tariatsbetjening af høj kvalitet og sikre fremdrift i udviklingsprojekter? Og vil du være med til at sætte retningen og udvikle den strategiske styring af ministeriet? Så har vi en spændende udfordring til dig i Koncernstyring.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag.  
 
Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidigt vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse. Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og får mærkbare konsekvenser for tusindvis af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.bm.dk.  
 
Vær med til at udvikle og forny den offentlige styring  
I Koncernstyring varetager vi den overordnede styring i ministeriet gennem vores mission, vision og strategiske pejlemærker. Vi koordinerer opfølgningen og tilsynet med styrelserne i Beskæftigelsesministeriet på Koncerncenterets områder, som er forhold vedrørende økonomi, HR, digitalisering, resultater og effekter. I dialog med styrelserne og departementets øvrige kontorer er vi med til at sætte retningen og opstille målene for styrelsernes arbejde. Vi har som mål at være frontløber på offentlig styring. Vi vil sikre en administration, der leverer kvalitet og er effektiv. Vi udvikler derfor løbende vores strategiske styring, så vi hele tiden understøtter, at Beskæftigelsesministeriet indfrier de politiske mål.
 
Du bliver en del af vores team for strategi og styring, og dine opgaver omhandler at:  
  • udvikle den strategiske styring af ministeriet fx gennem ministerets fælles mission og vision samt vores fem pejlemærker for, hvad vi særligt skal lægge vægt på i vores arbejde  
  • være ansvarlig for samspillet med en af ministeriets styrelser vedrørende strategi, direktørkontrakt og opfølgning på enhedens drift bredt set  
  • udarbejde policyoplæg vedrørende udflytning af statslige arbejdspladser og øget konkurrenceudsættelse  
  • betjene departementschefen - bl.a. gennem udarbejdelse af beslutningsgrundlag til koncernledelsen  
  • varetage udviklingsprojekter i samspil med innovationsenheden MindLab og styrelserne.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • er cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller lignende  
  • har erfaring med minister- og sekretariatsbetjening  
  • kan håndtere og trives med at have mange bolde i luften og har et godt humør  
  • har en høj grad af selvstændighed og kan formidle dig kort og let forståeligt  
  • er ambitiøs, kan lide at tage ansvar og er resultatorienteret.  
 
Du kan enten være nyuddannet eller have flere års erfaring med strategi og udvikling. Det vigtigste er, at du har interesse for strategiudvikling og gåpåmod til at skabe resultater.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. december 2017.  
 
Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Stine Sørensen på tlf.nr. 7220 5221 eller fuldmægtig Andreas Lottrup på tlf.nr. 7220 5065.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Julie Göte i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 22. oktober 2017.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Send ansøgning