Accept af cookies fra bm.dk

Bm.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Ansøgningsfrist 

Har du interesse for arbejdstidens betydning for medarbejderes helbred? Vil du være med til at styrke forskningen indenfor fysiske og psykiske helbredsproblemer? Så har vi en spændende stilling inden for vores forskningsområde "Psykosocialt arbejdsmiljø".  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.  
 
Du kan læse mere om os på www.arbejdsmiljoforskning.dk.  
 
Giv dit bidrag til at afdække sammenhænge inden for den psykosociale arbejdsmiljøforskning  
Som vores nye forsker vil du indgå i forskningsområdet "Psykosocialt arbejdsmiljø". Forskningsområdet omhandler arbejdstidens betydning for risikoen for udvikling af fysiske og psykiske helbredsproblemer. I samarbejde med projektledelsen, forskere fra området og de danske og nordiske samarbejdspartnere, skal du arbejde med projekter, der sammenkobler registeroplysninger om arbejdstidens længde og placering og med registeroplysninger om behandling af helbredsproblemer herunder depression, ulykker og sygefravær.  
 
Dine arbejdsopgaver er bl.a.:  
  • selvstændigt at udvikle analyseplaner og forskningsprotokoller  
  • gennemførelse af statistiske analyser  
  • publicering af resultater i førende internationale videnskabelige tidsskrifter og formidling af resultater på internationale videnskabelige konferencer  
  • at bidrage til den videre faglige og metodiske udvikling af NFA's psykosociale arbejdsmiljøforskning  
  • vejledning af specialestuderende, ph.d.-studerende og evt. videnskabelige assistenter.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • er cand.scient.san.publ., cand.med., cand.psych., cand.scient.soc. eller lignende  
  • har en ph.d., gerne med fokus på epidemiologiske analyser  
  • har erfaring med kvantitativ analyse af data samt erfaring med publicering i internationale videnskabelige tidsskrifter, gerne indenfor arbejdstid og helbred har erfaring med anvendelse af registerdata  
  • både trives med at arbejde selvstændigt og kan indgå i et team  
  • er omhyggelig i dit arbejde, så du leverer resultater med høj kvalitet.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en to årig fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. januar 2018 eller snarest derefter.  
 
Du bliver ansat som postdoc efter overenskomsten for akademikere i staten og cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte professor Anne Helene Garde på tlf.nr. 3916 5258 eller Forskningschef Henriette Bjørn Nielsen på tlf.nr. 3916 5354.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Julie Göte i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 20. december 2017 kl. 12:00.  
 
Vi forventer, at afholde samtaler i uge 51.  
 
 
 

Send ansøgning