Spring over hovedmenu
""
Foto: Beskæftigelsesministeriet

Fokus på udvikling

I Beskæftigelsesministeriet arbejder du sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel for arbejdslivet i Danmark.

Hos os bliver du udfordret både fagligt og personligt. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du kommer til at arbejde sammen med kompetente og specialiserede kolleger.

Du bliver en del af et stærkt fagligt netværk på tværs af ministeriet, og du får adskillige værdifulde kontakter i organisationer, virksomheder og andre ministerier. Derfor har du mange muligheder for både at styrke dine kompetencer og forfølge dine ambitioner.

I fællesskab sætter vi retning på din udvikling og din karriere. Vi tager afsæt i, hvordan du bliver endnu bedre til at løse dine opgaver og i de kompetencebehov, der er nødvendige for, at vi kan løfte ministeriets opgaver.

Din udvikling begynder på din første arbejdsdag

Beskæftigelsesministeriet er bygget op om talenter, ambitioner, viden og faglig troværdighed. Her har du mulighed for at opbygge en udfordrende karriere med mening.

Vi prioriterer, at du som nyansat får et solidt og udbytterigt introduktionsforløb. Og at din udvikling er sikret gennem hele din karriere med løbende feedback og strukturerede performance- og udviklingssamtaler.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads, hvor tempoet er højt. Men uanset hvor travlt vi
har, hjælper vi hinanden med at sikre høj kvalitet i løsningen af opgaverne.

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde dig kvalificeret faglig og personlig udvikling på et højt fagligt niveau. Det gør vi fx gennem et omfattende kursuskatalog, som er tilpasset opgaveløsningen og de aktuelle udfordringer, og ved at du kan få praktikophold i andre dele af koncernen, i jobcentre eller lignende.

Læs mere om, hvordan man udvikler sig som medarbejder i Beskæftigelsesministeriet.

Foto af kontorchef Pernille Harder

Ambitiøs ledelse

Vi tror på, at det er ambitiøse og dygtige ledere, der udvikler vores organisation. Derfor giver vi dig en lederuddannelse tilpasset dit ledelsesniveau, uanset om du er ny eller erfaren leder.

I Beskæftigelsesministeriet har den ledelsesfaglige dagsorden stor betydning. Vi sikrer, at du som ny rekrutteret leder kommer godt i gang ved, at du deltager i ministeriets grunduddannelse, der er et introduktionsforløb for ledere.

Vi understøtter din videre udvikling ved hjælp af ledelsesværktøjer, målinger samt performance- og udviklingssamtaler.

Endelig har du også mulighed for at blive en del af et ledernetværk og få tilknyttet en coach eller en mentor, for at du kan sætte fokus på din personlige udvikling gennem sparring og videndeling.

At være embedsmand er et håndværk

Når nyuddannede lærer af de erfarne kolleger

Sara Margarite Otmishi har som nyuddannet lært at anvende sine juridiske kompetencer i en politisk sammenhæng – godt hjulpet på vej af sine erfarne kolleger.


Læs mere om Sara

Professionel projektledelse styrker udbyttet af projektarbejdet

Simon Lamech havde allerede styret adskillige større udviklingsprojekter i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, da hans nærmeste chef kom med et tilbud om at blive certificeret projektleder.

Læs mere om Simon