Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Seniorforsker i arbejdsmiljøtoksikologi

Har du kendskab til toksikologi og farevurdering af kemiske stoffer i arbejdsmiljøet? Og har du lyst til at engagere dig i arbejdet for et godt og sikkert arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Så har vi en spændende stilling som seniorforsker i forskningsgruppen ’Kemisk arbejdsmiljø, toksikologi, nanosikkerhed og mikrobiologi’. 
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark. 
 
Du kan læse mere om os på www.nfa.dk.  
 
Bliv en del af forskningsgruppen ’Kemisk arbejdsmiljø, toksikologi, nanosikkerhed og mikrobiologi’. 
I forskningsgruppen ’Kemisk arbejdsmiljø, toksikologi, nanosikkerhed og mikrobiologi’ undersøger vi bl.a. helbredseffekter af udsættelse for nanopartikler og -fibre samt andre kemiske stoffer og produkter. Din forskning bliver indenfor toksikologiske undersøgelser af kemiske stoffer og nanomaterialer i dyremodeller og in vitro. Der bliver lagt vægt på, at forskningsresultaterne publiceres i peer reviewede tidsskrifter. Du vil samtidigt deltage i fare- og risikovurdering af kemiske eksponeringer i arbejdsmiljøet, herunder nanopartikler og komplekse blandinger af kemikalier. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med gruppens øvrige forskere, herunder toksikologer, kemikere og aerosolfysikere. Forskningscenteret arbejder i øvrigt tæt sammen med Arbejdstilsynet og de videnskabelige resultater anvendes til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark. 
 
Vi forventer, at du løbende bidrager til: 
 • initiering, udvikling og gennemførelse af nye forskningsprojekter, herunder skrivning af ansøgninger, selvstændig projektledelse, aktivitetsplanlægning 
 • budgetlægning og -opfølgning på projekter 
 • publicering af resultater i anderkendte internationale videnskabelige tidsskrifter 
 • formidling af forskningsresultater til brugere i Danmark 
 • udvikling af forskningscenterets nationale og internationale forskningssamarbejde 
 • vejledning af ph.d.-studerende og specialestuderende 
 • betjening af myndigheder. 
 
Bliv vores nye kollega 
Vi forestiller os, at du: 
 • er cand.scient. i biologi eller humanbiologi, cand.polyt., cand.scient.pharm. eller lignende 
 • har en ph.d.-grad og forskningserfaring indenfor et relevant biomedicinsk/toksikologisk område 
 • har dokumenteret forskningserfaring, som kan medføre en positiv seniorforsker-/lektorbedømmelse  
 • besidder gode kommunikationsevner i både skrift og tale på dansk og engelsk 
 • har dokumenteret erfaring med videnskabelige publikationer 
 • kan dokumentere indgående kendskab til en bred vifte af toksikologiske teknikker herunder gennemførsel af dyreforsøg, omics-teknikker, kardiovaskulære endepunkter, måling af inflammation og genotoksicitet 
 • har erfaring med at arbejde i EU projekter 
 • har grundig erfaring i forskning indenfor nanopartiklers toksicitet 
 • har forskningserfaring i og kendskab til vurdering af kombinationseffekter af kemiske stoffer 
 • har erfaring i fare- og risikovurdering af kemiske stoffer 
 • har erfaring med eller interesse i at videreudvikle forskning idenfor komplekse kemiske og partikulære eksponeringers toksikologi i det industrielle arbejdsmiljø. 
 
Vi finder løsninger sammen 
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. 
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen er en fast seniorforskerstilling. Vi forventer, at stillingen besættes snarest muligt og senest den 1. september 2018 
 
Du bliver ansat som seniorforsker efter overenskomsten for akademikere i staten og cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner. 
 
Spørgsmål og ansøgning 
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte professor Ulla Vogel, på tlf.nr. 3916 5227 eller forskningschef Lars Andrup på tlf.nr. 3916 5223. 
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5257. 
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 20. juni 2018. 
 
Vi anser din ansøgning som din accept til, at vi kan indhente en seniorforskerbedømmelse vedr. dig. 
Send ansøgning