Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Akademiker til udvikling af rammerne for menneskers arbejdsliv

Har du lyst til at arbejde med centrale emner på det danske arbejdsmarked og har du mod på en travl hverdag i et politisk og juridisk miljø? Så har vi en spændende stilling i Center for Arbejdsliv.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.  
 
Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.bm.dk.    
 
Vær med til at sætte retning for udviklingen af det danske arbejdsmarked  
I Center for Arbejdsliv varetager vi politikudvikling og rådgiver beskæftigelsesministeren inden for den del af arbejdsmarkedspolitikken, der vedrører danskernes arbejdsliv. Det er blandt andet arbejdsret, pension, social dumping, ligestilling, barsel, arbejdsmiljø og meget mere. Vi har tæt kontakt med arbejdsmarkedets parter og har dermed den danske arbejdsmarkedsmodel tæt på.  
 
Som vores nye kollega bliver dine opgaver blandt andet at:  
 • sikre at beslutningsgrundlag til beskæftigelsesministeren er fagligt velfunderede, af høj juridisk kvalitet og skåret rigtigt til politisk  
 • udvikle politiske udspil og koordinere forhandlingsforløb om reformer, lovforslag, samråd mv.  
 • understøtte at beslutninger og aftaler truffet af forligskredsen på området bliver til virkelighed  
 • være en del af strategiske udviklingsprojekter på områder.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • er generalist med relevant baggrund, fx cand.jur. eller cand. scient. pol  
 • har høj faglighed og finder glæde ved at jura og politik går op i en højere enhed  
 • er analytisk stærk og har evnen til både at bevare overblikket og have styr på detaljerne
 • kan finde motivationen i skiftende opgaver, da to dage ikke er ens      
 • har en stor arbejdskapacitet og kan nå resultater af høj kvalitet med korte deadlines  
 • skriver godt til alle sammenhænge  
 • er god til at samarbejde med andre.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. marts 2019.  
 
Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Eva Jensen på tlf.nr. 6190 2420.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 20. januar 2019. Der anvendes evt. test i ansættelsesprocessen.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.  
 
Send ansøgning