Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Jurist med interesse for arbejdsmiljø, sagsbehandling og rådgivning

Interesserer du dig for juridisk sagsbehandling og rådgivning på et komplekst område? Har du lyst til at samarbejde tæt med andre jurister og andre faggrupper? Og vil du bidrage til et godt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Så har vi en spændende stilling i Tilsynscenter Øst i København.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  
 
Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  
 
Du kan læse mere om os på www.amid.dk.  
 
Juridisk rådgivning og sagsbehandling  
Som vores nye centerjurist bliver du en del af juragruppen, som er et stærkt team af jurister, i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Øst. Vi behandler straffe- og klagesager i forbindelse med overtrædelser af arbejdsmiljølovgivningen og yder juridisk rådgivning af centrets tilsynsførende vedrørende arbejdsmiljøloven.  
 
Vi arbejder med spændende og komplekse juridiske sager samt formidling af jura. Juridisk sagsbehandling er den primære opgave, men jobbet kræver også, at man tager kontakt til blandt andet tilsynsførende, virksomheder, politi og anklagemyndighed samt Arbejdstilsynets øvrige organisation. Du kommer til at arbejde både selvstændigt og som en del af det juridiske team.  
 
Dine primære opgaver bliver:  
 • at behandle af straffesager, herunder udarbejdelse af indstillinger til anklagemyndigheden samt del-tagelse i retsmøder  
 • juridisk sparring med de tilsynsførende om afgørelser, straffesager, forvaltningsret, mv.  
 • at undervise centrets tilsynsførende  
 • at besvare dispensationsansøgninger og forespørgsler.
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • er cand.jur.  
 • har konkret erfaring med juridisk sagsbehandling, herunder gerne straffesager og/eller klagesager  
 • har gode kompetencer indenfor forvaltningsretten  
 • har gode kommunikations- og formidlingsevner både skriftligt og mundtligt  
 • kan balancere effektivitet og kvalitet i dit arbejde  
 • kan håndtere komplekse problemstillinger og skære vanskelige sager til  
 • er god til at planlægge og koordinere  
 • evner at skabe gode samarbejdsrelationer - også på tværs af faggrænser.  
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers ar-bejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. marts 2019.  
 
Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Flemming Bentzen på tlf.nr. 7220 9106.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 20. januar 2019.
Send ansøgning