Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Akademiker til direktionsbetjening og udviklingsopgaver

Har du lyst til at arbejde helt tæt på ledelsen, og har du erfaring med styring og prioritering i offentlige organisationer? Interesserer du dig samtidig for implementering af politiske initiativer og lovgivning i den offentlige sektor? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  
 
Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.star.dk.   
 
Kom tæt på hvor beslutninger bliver taget  
Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, som har ansvar for at betjene styrelsens direktion og sikre, at de har det bedst mulige grundlag at lede organisationen ud fra. Du skal derfor trives i et miljø, hvor man sidder tæt på beslutningerne, hurtigt skal kunne levere, og skal holde snor i mange forløb og sager samtidig.  
 
Ud over betjening af direktionen varetager vi en lang række tværgående opgaver på tværs af organisationen, herunder blandt andet styrelsens arbejde med presse og kommunikation, strategi, betjening af Beskæftigelsesrådet og det internationale område.  
 
Du får blandt andet ansvar for at udvikle vores tværgående projektorganisation, så ledelsen har de bedst mulige forudsætninger for at prioritere og styre den samlede projektportefølje, og så styrelsens projektledere har de rette værktøjer og kompetencer til at kunne drive vores projekter fremad.  
 
Det bliver også din rolle at sikre sammenhæng i vores implementeringsindsats, herunder at forankre styrelsens faglige værktøjer på implementeringsområdet i organisationen og koordinere opfølgningen på større politiske reformer.  
 
Sidst men ikke mindst vil du få ansvar for en række organisatoriske processer og udviklingsopgaver i tæt samarbejde med kollegerne i sekretariatet og direktionen.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • har relevant akademisk uddannelse og formentlig også en projektlederuddannelse  
  • har minimum 3-5 års erhvervserfaring og gerne erfaring med at udvikle eller drive projektorganisationer, gerne i en offentlig kontekst  
  • har erfaring med at koordinere processer i større organisationer  
  • kan lide at være tæt beslutningerne, har politisk forståelse og kendskab til arbejdet i politiske organisationer  
  • har gode samarbejdskompetencer og kan agere i en stor organisation med mange fagligheder og på et område med mange interessenter.   
Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til eller interesse for beskæftigelsesområdet.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. april 2019.  
 
Du ansættes efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Lars Lindholm på tlf.nr. 7221 7620.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på 7220 5272.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 17. februar 2019.  
Send ansøgning