Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Teamchef med flair for ledelse, vidensudvikling og implementering

Interesserer du dig for arbejdsmarkedspolitik, og vil du have en arbejdsdag med ansvaret for at udvikle og implementere en vidensbaseret indsats for borgere, der skal ind på arbejdsmarkedet. Er du en holdspiller med lyst til ledelse, som kan sikre at dine medarbejdere trives? Så har vi en spændende stilling i kontoret Ind på Arbejdsmarkedet.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksom-heder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  
 
Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrund-lag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.star.dk  
 
Kom tæt på de arbejdsmarkedspolitiske beslutningsprocesser  
I kontoret Ind På Arbejdsmarkedet er vi knap 30 medarbejdere fordelt på 3 teams og nogle tværgående funktioner. Fordelt på de 3 teams har vi ansvaret for en række områder, der vedrører de borgere, der har brug for en indsats for at komme ind på arbejdsmarkedet, herunder aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, uddannelseshjælpsmodtagere, borgere i ressourceforløb og i fleksjobordningen.
 
Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering, herunder understøttelse af arbejdet i landets kommuner, bl.a. gennem brug af data og bedre digital understøttelse, samt udvikling af ny viden. Alt sammen med henblik på at flere borgere længere væk fra arbejdsmarkedet får en hjælp til at komme ind på arbejdsmarkedet.  
 
Vi søger en teamchef til et af vores teams, hvor du får det daglige ansvar for ca. 10 medarbejdere. Samtidig indgår du i kontorets ledelsesteam.  
 
Dine primære opgaver bliver at:  
 • varetage den daglige tværfaglige styring, prioritering og koordinering af opgaver og ressourcer i teamet  
 • sikre en sikker gennemførelse, implementering og opfølgning på politiske tiltag på området  
 • drive udviklingen af området, bl.a. ved udvikling og konsolidering af viden og ved at understøtte at viden kommer i anvendelse i praksis i kommunerne  
 • være daglig sparringspartner for teamets medarbejdere  
 • have det personalemæssige ansvar for teamets medarbejdere, herunder bl.a. afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • er cand.scient.pol, cand.oecon eller lignende  
 • har erfaring med implementering og vidensudvikling – gerne fra arbejde i en politisk styret organisation fx et ministerium  
 • er i stand til at tage ansvar og træffe beslutninger, hvor du når resultater på et højt kvalitetsniveau  
 • brænder for det du laver, har interesse for politikudvikling og har lyst til at gøre en forskel     
 • ser muligheder frem for problemer  
 • hurtigt og præcist kan fremstille en sag på skrift og tale  
 • kan generere idéer til hvordan sager kan løses i samarbejde med kollegaer på tværs af styrelsen  
 • har talent for og lyst til at bedrive ledelse af en gruppe engagerede og fagligt højt kvalificerede medarbejdere.  
 
Erfaring som teamleder eller koordinator er en fordel, men dette kan også være dit første job med ledelsesansvar. Kendskab til arbejdsmarkedspolitik og beskæftigelsesindsatsen er også en fordel, men ikke et krav.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2019.  
 
Du bliver ansat som chefkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten  
 
Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72 A, 2300 København S.  
 
Der indgår test i ansættelsesforløbet.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Lotte Horsholt på tlf.nr. 7221 7418.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Susanne Foss Rasmussen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5268.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 17. februar 2019.  
 
Vi forventer, at afholde samtaler onsdag den 20. februar 2019.
 
Send ansøgning