Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Analytisk stærk akademiker til arbejdet med data og analyser i nyoprettet kontor

Har du lyst til at arbejde med analyser og data på et højt fagligt niveau, og er du interesseret i beskæftigelsespolitik? Vil du være med til at udvikle løsninger og indsatser, der kan være med til at sikre, at flest muligt holder fast i deres plads på arbejdsmarkedet på trods af sygdom og nedslidning? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Arbejdsliv, som er et nyoprettet kontor.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  
 
Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.star.dk.  
 
Vær med til at forme ambitionerne i styrelsens nyeste kontor 
Kontoret for Arbejdsliv er et nyt kontor i styrelsen med særligt fokus på forebyggelse og fastholdelse, herunder tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet. Kontoret har bl.a. ansvaret for sygemeldte og sygefravær, tilbagetrækning og seniorer samt handicapområdet. Kontorets overordnede opgave er bl.a. at bidrage til policy, analyser og udvikling af indsatser på disse områder, herunder at udvikle området vedr. seniorer og tilbagetrækning som et selvstændigt policy- og fagområde i styrelsen. 
 
Som vores nye medarbejder vil du komme til at arbejde med data og analyser på tværs af kontoret. Det gælder særligt udviklingen af tilbagetræknings- og seniorområdet herunder etableringen af et solidt data- og analysegrundlag for indsatser på området. 
 
Kontorets første tid vil i høj grad være kendetegnet af opbygning og udvikling, hvor vi med masser af energi og højt til loftet sætter retning sammen. 
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • er cand.scient.pol., cand. polit. eller lignende 
  • har erfaring med at arbejde med data og analyser 
  • har kendskab til beskæftigelsesområdet og forståelse for tilbagetræknings- og pensionsområdet  
  • har lyst til at tage ansvar og er fleksibel og initiativrig  
  • befinder dig godt i et tværfagligt miljø, hvor vi arbejder tæt sammen 
  • kan holde mange bolde i luften og bevare overblikket i et miljø, der ofte er præget af korte deadlines.  
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. maj 2019.  
 
Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten  
 
Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72A, 2300 Københavns S.
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jakob Heltoft på tlf.nr. 7221 7444.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 20. marts 2019 kl 12.00.   
 
Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 13. 
 
Send ansøgning