Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Systematisk og løsningsorienteret support- og testansvarlig

Har du lyst til at stå for at koordinere it-leverancer, fejlhåndtering og support af Arbejdstilsynets fagsystemer? Og har du lyst til at være et aktivt og løsningsfokuseret bindeled mellem it-udviklere og Arbejdstilsynets interne brugere? Så har vi en spændende stilling i it-kontoret.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  
 
Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  
 
Du kan læse mere om os på www.amid.dk.    
 
Vær med til at sikre at vores it-systemer fungerer optimalt  
Du bliver en del af vores it-kontor, som arbejder med at understøtte og digitalisere Arbejdstilsynet. Vi arbejder blandt andet med vedligehold og udvikling af it-systemlandskabet og it-løsninger til interne og eksterne brugere, effektivisering af arbejdsgange samt indsamling, bearbejdning og distribution af data.  
 
Som support- og testansvarlig vil du have ansvar for vores 2.-levelsupport i samarbejde med it-superbrugere i tilsynscentrene (der er 1.-levelsupport).  
 
Du kommer bl.a. til at:  
  • have ansvar for at afklare ændringsønsker og visitere fejlmeldinger og sikre, at de bliver videregivet til rette vedkommende til løsning  
  • koordinere og udføre test af fejlrettelser og udarbejde release-planer og på anden måde medvirke til at sikre en god idriftsættelse af løsninger  
  • bidrage til implementering og herunder medvirke til at udarbejde brugervejledninger efter vores koncept herfor  
  • være vores nøglemedarbejder i det driftsmæssige samarbejde mellem supportere i tilsynscentre, pro-jektejere og –ledere i it-kontoret samt it-leverandøren.  
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • har en relevant uddannelse som datamatiker, it-supporter eller kontormedarbejder med praktisk erfaring med it-drift, herunder samarbejde med leverandører og kolleger  
  • har erfaring med it-support, koordinering eller ledelse af test, fx Kan-Ban, tavlemøder  
  • har forståelse for organisation og forretningsregler og teknisk indsigt i og interesse for it-systemer  
  • arbejder struktureret, omhyggeligt, ansvarsbevidst og løsningsorienteret  
  • kommunikerer godt mundtligt og skriftligt og kan samarbejde med mange fagligheder.  
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers ar-bejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. juli 2019.  
 
Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Brink på tlf.nr. 7220 8601.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 29. april 2019 kl. 12.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 19.  
Send ansøgning