Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Juridisk konsulent til lov- og regelarbejde på offshore området

Er du en skarp og fagligt dygtig jurist, gerne med erfaring med EU-arbejde? Vil du skrive og fortolke regler og formidle jura til ikke jurister? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Offshore Olie og Gas.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.

Jurist med interesse for regelarbejde og internationalt samarbejde
Du bliver en del af kontoret for Offshore Olie & Gas i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Ansvarsområdet er sikkerhed og sundhed på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen. Vi udvikler reglerne, giver tilladelserne og fører tilsyn med virksomhederne, der er involveret i olie- og gasaktiviteter. Vi har fokus på styring af risici for større ulykker og overholdelse af offshoresikkerhedsloven. Arbejdet inkluderer brede samarbejdsflader med både virksomheder, interesseorganisationer, myndigheder i Danmark og andre lande, og EU-kommissionen. I forbindelse med det internationale arbejde kan der forekomme rejseaktivitet.

Som vores ny kollega vil du indgå i et fagligt stærkt kontor med 17 engagerede kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde. Vi arbejder teamorganiseret og tværfagligt. Du bliver en del af kontorets juridiske team, der består af tre jurister, og af det juridiske netværk, der arbejder på tværs af kontorerne i Arbejdsmiljøfagligt Center.

Som specialkonsulent i kontoret vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Forberedelse af og deltagelse i internationalt og EU-relateret arbejde
 • Udarbejdelse af regler og vejledninger i tæt samarbejde med andre faggrupper i kontoret
 • Besvarelse for forvaltningsretlige spørgsmål, herunder aktindsigtsager
 • Juridisk sparring med fagpersoner i kontoret
 • Juridisk kvalitetssikring af afgørelser

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • Er cand.jur. med mindst 5 års erfaring inden for en politisk ledet organisation
 • Har erfaring med udarbejdelse af regler og andet lovteknisk arbejde
 • Har erfaring med EU-arbejde, herunder implementering af EU-regulering
 • Er analytisk og resultatorienteret
 • Er samarbejdsorienteret og kan give og modtage faglig sparring
 • Har gode formuleringsevner i skrift og tale og er i stand til at formidle komplekse problemstillinger til forskellige målgrupper på en enkel og forståelig måde
 • Har lyst til og sætter pris på at arbejde i et tværfagligt miljø med kollegaer med andre uddannelser og erhvervserfaringer

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. september 2019.

Du bliver ansat som specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jan Gabrielsen på 7220 8829 eller kontorchef Torben Krarup på 7220 8801.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr.7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 16. juni 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 25 og 26.

Send ansøgning