Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Akademiker med interesse for virksomhedssamarbejde og data

Vil du arbejde med at understøtte det landsdækkende virksomhedssamarbejde om rekruttering og opkvalificering i relation til Voksen- og Efteruddannelsessystemet? Og har du interesse i at arbejde med data om rekrutteringssituationen og initiativer, der kan forebygge mangelsituationer på arbejdsmarkedet? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Arbejdsmarkedsrekruttering.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Udvikling af rammer for virksomhedssamarbejdet
Du bliver en del af kontoret for Arbejdsmarkedsrekruttering, som er ansvarligt for policy, ministerbetjening og udvikling af rammer for det lokale virksomhedssamarbejde i jobcentrene og det regionale/landsdækkende virksomhedssamarbejde i STAR. Vi arbejder for at understøtte virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft fra ind- og udland og forebygge mangelsituationer på arbejdsmarkedet. Kontoret er også National Coordination Office (NCO) for det europæiske samarbejde om jobformidling (EURES).

Du vil komme til at samarbejde med vores regionale Arbejdsmarkedskontorer om deres landsdækkende virksomhedssamarbejde, som koordinerer rekruttering og opkvalificering af arbejdskraft, der hvor virksomhederne oplever mangel på arbejdskraft.

Dine primære opgaver er bl.a.:

 • Koordinering af tværgående tiltag inden for virksomhedssamarbejdet.
 • Udarbejdelse af ledelsesinformation, status og opfølgning.
 • Ministerbetjening på området.
 • Planlægge, deltage og følge op på styregruppemøder og møder med arbejdsmarkedets parter.
 • Analysearbejde og metodeudvikling.

Du vil få en koordinerende rolle i forhold til vores analysekontor omkring analyser og data vedr. udviklingen på arbejdsmarkedet.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • har en samfundsvidenskabelig uddannelse fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende
 • har praktisk erfaring med databehandling i fx Excel
 • er analytisk stærk og kan tænke strategisk
 • er god til at formidle komplekst materiale kort og let forståeligt
 • er god til processtyring og har fokus på at inddrage relevante aktører
 • kan samarbejde og befinder dig godt i teamsamarbejde i et tværfagligt miljø.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2019.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72 A, 2300 København S.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Louise Seidler Johansen på tlf. nr. 7221 7480.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Koncern HR på tlf. nr.: 7214 2013.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 16. juni 2019.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og 26.

 

Send ansøgning