Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Adfærdsrådgiver til nyoprettet enhed

Vil du være med til at udvikle Arbejdstilsynets indsatser, så de får størst mulig effekt? Har du en indgående viden om, hvad der driver adfærd – og kan du udvikle og udføre adfærdsforsøg i tæt samarbejde med andre? Så har du nu mulighed for at blive en del af en ny adfærdsenhed i Arbejdstilsynet.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmiljø
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer, der skal til for at undgå, at deres medarbejdere bliver nedslidt, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejderne, virksomhederne og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.

Adfærdsrådgiver med gode samarbejdsevner
Du vil som adfærdsrådgiver blive del af en mindre adfærdsenhed, der skal være med til at udvikle Arbejdstilsynets indsatser.

Enheden skal arbejde med adfærdsanalyser og være med til at udvikle og udføre konkrete adfærdsforsøg. Det kan være i forbindelse med projekter, der er forankret i andre kontorer – men enheden skal også selv identificere relevante problemstillinger, hvor adfærdsforsøg kan understøtte og udfordre udviklingen af nye løsninger.

Enheden skal på baggrund af resultaterne kunne rådgive Arbejdstilsynets ledelse om, hvordan forskellige indsatser og løsninger får størst mulig positiv effekt. Det kan fx være Arbejdstilsynets skriftlige kommunikation med arbejdspladserne, 1-1 dialog på tilsyn, brede kommunikationsindsatser, særlige tilsynsindsatser eller løsninger, der direkte understøtter virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde.

Vi lægger vægt på kollegial sparring og godt kollegaskab og tilbyder spændende opgaver i et godt arbejdsmiljø. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Arbejdstilsynets øvrige kontorer – herunder medarbejdere med kompetencer inden for dataanalyse, effektanalyse, arbejdsmiljøfaglig viden, kommunikation og udvikling af digitale virksomhedsrettede løsninger.

Som adfærdsrådgiver indgår du i en arbejdsplads med et højt fagligt niveau og engagerede kolleger, hvor du er med til at løfte en række spændende opgaver. Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • medvirke til at etablere en ny adfærdsenhed – herunder skabe et videns- og metodegrundlag for enhedens arbejde og identificere relevante forsøg og projekter
 • medvirke til at opsamle og systematisere ny viden om adfærdsdesign
 • medvirke til at udvikle adfærdsprojekter
 • være adfærdsrådgiver i en række allerede igangsatte projekter
 • identificere barrierer samt pege på potentielle løsninger, der kan øge virksomhedernes efterlevelse af arbejdsmiljølovgivningen

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant kandidatuddannelse (fx i cognitive science, statskundskab, økonomi med overbygning i BE eller psykologi) eller en kommunikationsuddannelse med speciale i adfærdsdesign.
 • er stærk til at analysere problemstillinger - og til at tænke nyt og komme med nye løsninger
 • er stærk til desk-research
 • har stærke samarbejdsevner og kan indgå i og drive samarbejder med andre fagligheder og enheder i styrelsen
 • har relevant erhvervserfaring med at udvikle og teste adfærdsbaserede løsninger
 • har kompetencer inden for kvantitativ metode og analyse samt erfaring med kvalitative metoder
 • er en dygtig formidler – både i tale og på skrift.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2019.

Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit arbejdssted bliver i Arbejdstilsynets afdeling på Landskronagade i København.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef i kontoret kommunikation og adfærd Marianne Strøm Hansen på 7220 8508.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen, Beskæftigelsesministeriets HR på 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 23. juni 2019.

Vi holder samtaler i uge 26.

 

Send ansøgning