Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Kvalitetsbevidst og brugerorienteret test manager

Har du teknisk flair, et energisk drive og et skarpt overblik? Vil du være med til sikre de bedst mulige løsninger for brugerne og sætte dine kompetencer i spil sammen med dygtige kolleger? Så har vi en stilling til dig i kontoret for Digitalisering og Data.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.

Vær med til at præge retningen for digital udvikling i Arbejdstilsynet
Du vil blive en del af kontoret for Digitalisering og Data, som består af forretningsarkitekter, projektledere, generalister og tekniske specialister samt IT-leverandørens udviklingsteam, der arbejder med at udvikle og digitalisere Arbejdstilsynet. For tiden har vi fokus på at udvikle eksterne selvbetjeningsløsninger, modernisere det interne IT-systemlandskab, effektivisering af forretningsgange samt at indsamle, bearbejde og udstille data til gavn for interne og eksterne brugere.

Vi er et travlt og engageret kontor, hvor vi udfordrer tingenes tilstand og forsøger at bringe nye ideer og teknologier ind i organisationen. Der arbejders med alle buzz-ordene som machine learning, åbne data, automatisering mv. Vi udforsker mulighederne i nye trends, samtidigt med et konstant fokus på, at det, vi udvikler, skaber en reel værdi for slutbrugeren og i sidste ende arbejdsmiljøet i Danmark.

I kontoret for Digitalisering og Data er der en ledig plads til dig, som drømmer om at arbejde med at:

 • udvikle brugerorienterede løsninger, som skaber værdi
 • planlægge og koordinere testforløb
 • facilitere mødet mellem udviklerne, projektledere og brugere
 • styre processer sikkert i mål – vha. teknikker og værktøjer som userstories og testcase.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller vi os, at du:

 • har en uddannelsesmæssig baggrund med fokus på IT/digitalisering eller styring
 • har mindst 5 års erhvervserfaring med styringsopgaver og erfaring med at indgå selvstændigt i dialog med forretningen, slutbrugerne og tekniske leverandører
 • har erfaring med agile testforløb
 • har skarpt fokus på tid, kvalitet og aftaler – og på resultater
 • tænker i optimering, forenkling – og gerne automatisering
 • lever dig ind i brugernes situation og ser, når der fx mangles støttematerialer og undervisning
 • synes det er sjovt at finde fejlene – før brugerne gør det.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2019.

Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Brink på tlf. nr. 7220 8601 eller Jane Holm Kildemand på tlf.nr. 7220 8520.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Koncern HR på tlf.nr. 7214 2013 (fra 7. august).

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 12. august 2019 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34 og 35.

 

Send ansøgning