Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Akademiker til Koncernstyring

Vil du være med til at sikre, at Beskæftigelsesministeriet når sine mål? Kan du levere sekretariatsbetjening af høj kvalitet og sikre fremdrift i udviklingsprojekter? Og vil du være med til at sætte retningen og udvikle styringen af ministeriet? Så har vi en stilling til dig i Koncernstyring.

Vi arbejder for et dynamisk, sundt og sikkert arbejdsmarked
I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.bm.dk.

Vær med til at udvikle og forny den offentlige styring
Vi har som mål at være frontløbere indenfor offentlig styring. Vi udvikler og fornyer derfor løbende ministeriets styring, så vi hele tiden understøtter, at Beskæftigelsesministeriet effektivt indfrier de politiske mål.

I Koncernstyring varetager vi ministeriets opgaver i forhold til at udmønte regeringens visioner på det administrative område, og i dialog med styrelserne og departementets øvrige kontorer er vi med til at sætte retning for ministeriet og opstille målene for styrelsernes arbejde.

Vi koordinerer også tilsynet med styrelserne i Beskæftigelsesministeriet bl.a. i forhold til økonomi, HR, digitalisering og andre administrative mål og resultater.

Du bliver en del af teamet Strategi og styring, og du vil bl.a. få til opgave at:

  • betjene ministeren ved bl.a. at udarbejde materiale til ministeren på et højt fagligt niveau med et klart blik for det væsentlige i en sag.
  • udvikle den strategiske styring i ministeriet.
  • være ansvarlig for samspillet med en af ministeriets styrelser i forhold til at udarbejde mål- og resultatplan, direktørkontrakt, koordinere tilsynet med styrelserne og udarbejde policyoplæg.
  • betjene ministeriets øverste administrative ledelse, herunder departementschefen, ved fx at udarbejde beslutningsgrundlag og mødeoplæg.
  • varetage udviklingsprojekter i samspil med fagkonterer og styrelser.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller lignende.
  • har erfaring fra en politisk styret organisation og gerne konkret erfaring med minister- og sekretariatsbetjening.
  • kan håndtere og trives med at have mange bolde i luften og har et godt humør.
  • har en høj grad af selvstændighed og kan formidle dig kort og let forståeligt.
  • er ambitiøs, kan lide at tage ansvar og er resultatorienteret.

Du kan enten være nyuddannet eller have flere års erfaring med koncernstyring. Det vigtigste er, at du har interessen for vores arbejdsområder og gåpåmod til at skabe resultater.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2019.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef for Koncernstyring Stine Sørensen på telefonnummer 72 20 52 21 eller specialkonsulent i Koncernstyring Andreas Lottrup på telefonnummer 20 32 18 67.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets HR på telefonnummer 72 20 51 39

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest tirsdag den 20. august 2019.

 

Send ansøgning