Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder? Har du kompetencer indenfor forandringsprocesser, organisationspsykologi eller ergonomisk arbejdsmiljø? Så har vi flere spændende stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Nord i Hadsten.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.  

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Nord er vi 120 ansatte, heraf 75 tilsynsførende. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen, og du indgår i en tilsynsgruppe med ca. 20 kolleger, som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Du kommer til at føre tilsyn indenfor en afgrænset gruppe af brancher, og efter grundig oplæring forventer vi, at du kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

Bliv vores nye kollega
Vi forventer, at du:

  • har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau med særlig vægt på kompetencer indenfor forandringsprocesser, organisationspsykologi eller ergonomisk arbejdsmiljø
  • har organisationsforståelse og erfaring med arbejdsmiljøarbejde
  • interesserer dig for tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger og kan se meningen i at være med til at nedbringe antallet af arbejdsulykker og erhvervssygdomme
  • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt
  • har lyst til at varetage rollen som myndighed, når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø
  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • er struktureret, effektiv og målrettet i din opgaveløsning
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • er rutineret IT-bruger.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne, at du starter den 1. november 2019.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Kristian Pinderup Langbak på tlf.nr. 7220 9002 eller Lars Toft Pedersen på tlf.nr. 7220 9756.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Koncern HR på tlf.nr. 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest tirsdag den 3. september 2019 kl. 12.00.

Vi afholder 1.runde samtaler den tirsdag den 18. september 2019.

 

Send ansøgning