Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø i Grønland

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på grønlandske virksomheder og vil du være med til at udvikle Arbejdstilsynets område i Grønland? Så har vi en spændende stilling som tilsynsførende på Arbejdstilsynets kredskontor i Grønland.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den grønlandske og danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på danske og grønlandske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.gl og på www.amid.dk

Vær med til at nedbringe arbejdsulykker og erhvervssygdomme
Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på virksomheder i Grønland og skal i den sammenhæng kunne forholde dig bredt til arbejdsmiljøproblemstillinger indenfor såvel ulykker, ergonomi, kemi, støj, psykisk arbejdsmiljø m.m. Du får et meningsfuldt, ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor arbejdsdagene er præget af stor grad af afveksling i opgavetyper og opgaveindhold. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen. Arbejdet er meget selvstændigt og forbundet med en del rejseaktivitet.

Opgaverne som tilsynsførende omfatter bl.a.:

  • tilsyn på virksomheder og byggepladser
  • forberedelse af tilsyn fx i form af undersøgelse af virksomhedernes profiler og historik
  • efterbehandling af tilsyn i form af administrative opgaver som afrapportering af besøg og skrivning af påbud

Du skal desuden undervise på arbejdsmiljøuddannelsen i Grønland, som en del af din opgaveløsning. Opgaven består i at varetage undervisningen af kommende arbejdsmiljørepræsentanter på virksomheder i Grønland.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er bygningskonstruktør, kemiker, maskintekniker, maskinmester eller har en anden teknisk fagprofil
  • interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger fx relateret til ulykkesforebyggelse eller forebyggelse af ergonomiske, kemiske, psykiske arbejdsmiljøproblemer m.m.
  • arbejde meget struktureret og selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller
  • gode evner inden for IT, da de fleste af Arbejdstilsynets arbejdsprocesser er digitaliserede
  • erfaring med eller interesse for og kompetencer inde for undervisning og formidling både på grønlandsk og dansk
  • har stærke formuleringsevner – både skriftligt og mundtligt
  • kan optræde myndigt og dialogorienteret 

Hvis du taler både grønlandsk og dansk, er det en fordel, men ikke et krav. I starten af din ansættelse sørger vi for, at du får et intensivt sidemandsbaseret uddannelsesforløb i arbejdsmiljø.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1.januar 2020.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst, der vil afhænge af din uddannelsesmæssige baggrund. Der vil være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Der anvises personalebolig i Nuuk til stillingen, for hvilken der betales efter gældende regler.

Kredskontoret er organisatorisk en del af Tilsynscenter Øst i København, hvorfor nogen rejseaktivitet til Danmark i perioder vil være påkrævet.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kredschef i Grønland, Casper Kronow + 299 55 75 95 eller tilsynsdirektør Karsten Bach Christensen i Danmark på tlf.nr. +45 7220 9362.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone Clausen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. +45 7220 5275.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 28. oktober 2019 inden midnat dansk tid.

Vi forventer at afholde samtaler i Grønland i uge 45 og Danmark i uge 47.
 

 

 

Send ansøgning