Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Skarp jurist med flair for GDPR

Er du fortrolig med databeskyttelse? Og forstår du samspillet mellem informationssikkerhed og databeskyttelse? Så har du nu mulighed for at være med til at sikre borgernes personoplysninger på beskæftigelsesområdet i Danmark.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og får mærkbare konsekvenser for tusindvis af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.bm.dk.

Vær med til at sikre, at Beskæftigelsesministeriet er i front inden for databeskyttelse
I Beskæftigelsesministeriet behandler vi mange følsomme personoplysninger og andet fortroligt materiale. Du bliver en del af ministeriets koncernfælles databeskyttelsesrådgiverfunktion (DPO-funktion). Vi er med til at understøtte, at hele ministeriet arbejder i overensstemmelse med kravene i reglerne om databeskyttelse.

Vores koncernfælles databeskyttelsesrådgiver (DPO) er en nøgleperson, når det gælder om at styrke databeskyttelsen på tværs af Beskæftigelsesministeriet. DPO’en er ministeriets uafhængige rådgiver og overvåger samtidig, at ministeriet efterlever reglerne om databeskyttelse. Som medarbejder hos DPO’en vil du være med til at udvikle funktionen på et spændende område, der er i rivende udvikling.

DPO-funktionen består af vores koncernfælles DPO, en studentermedhjælper og dig. Funktionen er fysisk og organisatorisk placeret i departementet. Funktionen dækker også Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Arbejdstilsynet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Som medarbejder hos DPO’en skal du blandt andet:

  • hjælpe med at underrette og rådgive ministeriet om de forpligtelser, reglerne om databeskyttelse giver dataansvarlige og databehandlere
  • hjælpe med at overvåge, at ministeriet overholder reglerne for databeskyttelse, herunder compliance- og auditeringsarbejde
  • besvare henvendelser fra borgere og medarbejdere, både telefonisk og skriftligt
  • udarbejde afrapporteringer, referater, notater mv.

Da stillingen indebærer en stor grad af koordination mellem fagområderne it, jura og informationssikkerhed, får du et tæt samarbejde med forskellige faggrupper på tværs af ministeriet.

Det er vigtigt, at du er indstillet på at være synlig og tilgængelig for alle ministeriets enheder.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er cand.jur. eller cand.merc.jur. med indsigt i offentlig forvaltning
  • er fortrolig med reglerne om databeskyttelse og kan vurdere og formidle, om behandlingen af personoplysninger er i overensstemmelse med reglerne
  • har forståelse for og gerne erfaring med it- og informationssikkerhed
  • har forståelse for og gerne erfaring med behandling af persondata hos offentlige myndigheder og udveksling af data mellem myndigheder
  • har god forretningsforståelse og kan formidle kompliceret viden på en letforståelig måde med modtageren i centrum
  • arbejder analytisk, struktureret og selvstændigt.

Vi finder løsninger sammen
Beskæftigelsesministeriet er med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. januar 2020.

Du vil – afhængigt af kvalifikationer og erfaring – blive ansat enten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte databeskyttelsesrådgiver Christina Rune på telefon 7220 5127 eller cru@bm.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på telefon 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 3. november 2019.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 46 og 2. samtaler i uge 47.

Send ansøgning