Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Administrativ medarbejder til alsidige opgaver i serviceafdelingen

Har du lyst til at arbejde sammen med fagligt dygtige, dedikerede og engagerede kolleger i en travl hverdag, hvor to dage sjældendent er ens? Er du parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil? Så kan vi tilbyde en spændende stilling i Serviceafdelingen.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Vær med til give styrelsens medarbejdere optimale rammer
Du bliver en del af Serviceafdelingen, som består af 17 medarbejdere opdelt i tre sektioner – Journal, Betjent samt Administration inkl. receptionen. Arbejdsområderne i serviceafdelingen spænder vidt, lige fra journalisering og reception til indkøb, kontraktstyring, udbud, betjentopgaver og meget andet. Vi har ansvaret for, at optimale rammer er til stede for styrelsens øvrige medarbejdere på alle 5 tjenestesteder.

Serviceafdelingen er på sigt en del af statens centralisering og udlicitering af Facility Management. Det forventes at blive gennemført i 2021 eller 2023, hvorefter man vil blive virksomhedsoverdraget til en privat aktør. Læs mere her.

Du vil indgå i Administrationen, hvor vi er fire administrative medarbejdere, to receptionister samt en servicechef.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Økonomiopgaver, herunder bl.a. betaling af fakturaer, budgetopfølgning af driftsbudget og deltagelse i budgetlægning
 • Indkøb – lige fra blyanter til biler
 • Telefoni og videokonference – herunder udvikling og vedligeholdelse af udstyr samt oplæring af brugerne i systemerne samt udarbejdelse af vejledninger
 • Udvikling, markedsføring og vedligeholdelse af Serviceafdelingens selvbetjeningsportal (som er i systemet TOPdesk)
 • Ansvarlig for fagområde – eks. rengøring, kantine og lign. Det indebærer at man skal være proaktiv og på forkant med udviklingen på området
 • Afløsning i receptionen, herunder telefonbetjening
 • Øvrige administrative opgaver m.m.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • er kontoruddannet
 • er superbruger i Office pakken samt har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • har erfaring med Indfak eller lign. Økonomisystem
 • har teknisk snilde og kan ”fikse” mobiltelefoner (iOS og Android), Pc’er mm.
 • kan arbejde selvstændigt og ikke mindst proaktivt samt indgå i et tæt samarbejde med kolleger
 • er imødekommende og positiv i den personlige og telefoniske kontakt med kolleger, brugere og leverandører.

Hvis du har erfaring med redigering af hjemmesider vil det være en fordel, men ikke et krav.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. januar 2020.

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72A, 2300 København S.  

Fra 8. juni 2020 flytter vi til Vermunds gade 38, 2100 København Ø.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte servicechef Ole Frandsen på tlf.nr. 7221 7654.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via ansøgningslinket senest torsdag den 21. november 2019 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og/eller 48.

Send ansøgning