Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Student til understøttelse af virksomhedsindsatsen i Workindenmark South

Vil du være med til at støtte danske virksomheder i at få den højtkvalificerede udenlandske arbejdskraft, de har brug for? Og vil du være en del af den samlede beskæftigelsesindsats? Så har vi et spændende studenterjob i Workindenmark South, Odense, der er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Hjælp danske virksomheder med at finde højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft
Workindenmark South er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Vi arbejder med tiltrækning og rekruttering af højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft til danske virksomheder og yder information og vejledning til udenlandske arbejdssøgende. Vi bor i Odense sammen med Arbejdsmarkedskontor Syd, som vi samarbejder med om den samlede virksomhedsindsats.

Du kan læse mere om Workindenmark på www.workindenmark.dk.

Du skal være med til at synliggøre engelsksprogede danske jobs for udenlandske jobsøgere og understøtte arbejdsgivere i tiltrækningen af internationale kandidater. Og så skal du indgå i den samlede stab i Odense, der arbejder med virksomhedsservice.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • opslag af stillinger i Workindenmarks jobbank
  • udsøgning af kandidater i CV-bank og match med konkrete stillinger
  • vejledning af udenlandske arbejdssøgende, der ønsker job i Danmark
  • understøttende administrative opgaver
  • bistand til løsning af virksomhedsrettede opgaver i Arbejdsmarkedskontor Syd
  • Bidrage til udarbejdelse og gennemførelse af kampagner.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • interesserer dig for arbejdsmarkedspolitik og det internationale arbejdsmarked
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • evner at samarbejde og trives med at bistå dine kolleger i opgaveløsningen
  • har en god datadisciplin og kan arbejde struktureret.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen.

Vi vil gerne have, at du starter medio februar, 2020.

Du bliver ansat som studentermedhjælp i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Workindenmark South, Dannebrogsgade 3.1, 5000 Odense C.  

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte centerchef Berith Findstrup Madsen på tlf.nr. 7222 3348.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Christian Amtoft Beierholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2047 8468.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via nedenstående link senest mandag 3. februar 2020.

Vi afholder samtaler i uge 7/8.

Send ansøgning