Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Student med interesse for beskæftigelsespolitik

Har du interesse for beskæftigelsespolitik, og vil du være med til at gøre beskæftigelsesministerens visioner og politik til virkelighed? Vil du være med til at opbygge viden om og videreudvikle beskæftigelsesindsatsen? Så er et studenterjob i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering måske lige noget for dig.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Kom tæt på den politiske proces
Du vil blive en del af kontoret for Arbejdsmarkedspolitik. Kontoret har til formål at udvikle reformudspil, indsatser og policy rettet mod alle forsikrede ledige samt jobparate kontanthjælpsmodtagere, herunder udvikle modeller og tilrettelægge principper for monitorering.

Vi er ca. 20 medarbejdere i kontoret, som er organiseret i to teams, der arbejder med policyudvikling, og jura. Du vil sammen med andre studenter i kontoret primært være med på opgaver for policyteamet. Opgaverne i kontoret løses typisk i samarbejde med andre kontorer og enheder i Beskæftigelsesministeriet, andre ministerier og organisationer.

Du vil i stillingen få indsigt i de seneste beskæftigelsespolitiske reformer og vil konkret komme til at arbejde med at følge op på initiativer i beskæftigelsesreformen og aftale om en forenklet beskæftigelsesindsats.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • hjælpe med design og udbudsbeskrivelser til evalueringer og analyser
 • besvare henvendelser, skrive nyhedsbreve og opdatere hjemmesiden
 • bidrage i udmøntning af politiske initiativer
 • lave research og udarbejde baggrundspapirer
 • udtrække og bearbejde data på beskæftigelsesområdet og løbende opfølgning på måltal.

Bliv vores nye kollega
Vi forventer, at du:

 • er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx stud.scient.pol/adm/soc eller lignende
 • har lyst til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på beskæftigelsespolitik
 • arbejder struktureret og ikke er bange for selvstændigt at kaste dig ud i nye opgaver
 • har gode formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt
 • sætter pris på at have gode kolleger og selv bidrager naturligt til et godt arbejdsklima
 • har en god talforståelse og mod på at arbejde med tal og analyser.

Derudover er gode samarbejdsevner og et godt humør helt afgørende.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer og ugen. Din arbejdstid tilrettelægges fleksibelt, så det altid passer med studiet. Vi vil gerne have at du starter snarest muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Anne Gammelby Lodberg på tlf. nr. 72 21 74 64.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Christian Amtoft Beierholm i Koncern HR på tlf.nr. 20 47 84 68.  

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via nedenstående link senest onsdag den 29. januar 2020.

Send ansøgning