Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Ingeniør med interesse for sikkerhed og sundhed offshore

Er du ingeniør med interesse for tekniske aspekters indflydelse på sikkerhed og sundhed på offshore olie og gas anlæg? Vil du arbejde med godkendelser, tilsyn og sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Offshore Olie og Gas.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå, at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk. 

Vær med til at sikre et højt sikkerheds- og sundhedsmæssigt niveau offshore
Ansvarsområdet i Offshore Olie & Gas er sikkerhed og sundhed på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen. I kontor for Offshore Olie og Gas udvikler vi reglerne, giver tilladelserne og fører tilsyn både offshore og onshore, herunder med virksomhedernes styring af risici for større ulykker og overholdelse af offshoresikkerhedsloven. Vi har brede samarbejdsflader med både virksomheder, myndigheder og interesseorganisationer. 

Som vores ny kollega vil du indgå i et fagligt stærkt kontor med 15 engagerede kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde. Vi arbejder teamorganiseret og tværfagligt og du vil til daglig indgå i den del af kontoret, der arbejder med de faste anlæg offshore. Her vil du være i løbende dialog med virksomheder og samarbejdspartnere, når du udarbejder konkrete tilladelser samt fører tilsyn med offshore anlæggene. Derudover vil der være opgaver af mere tværgående og udviklingsorienteret karakter.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • evaluering af ansøgninger og meddelelse af tilladelser til offshore olie- og gasanlæg
  • tilsyn med sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold i forbindelse med drift af olie- og gasanlæg
  • udarbejdelse af regler og vejledninger på området.

Det er en betingelse for fastansættelse, at du består ”Basic Offshore Safety Course".

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • har en baggrund som ingeniør
  • gerne med omfattende viden og erfaring inden for et eller flere af følgende fagområder: processystemer og sikkerhed på olie- og gasanlæg, risikoanalyser, elektriske systemer, kemi, trykbærende udstyr
  • har kendskab til risikostyring og auditering
  • har erfaring med forbedring af arbejdsmiljø
  • udviser initiativ, selvstændighed og har gode samarbejdsevner
  • er analytisk stærk, effektiv og kvalitetsbevidst
  • har gode formidlingsevner på både dansk og engelsk, i skrift og tale

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling, med eventuel mulighed for nedsat arbejdstid efter aftale. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. maj 2019.

Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Torben Krarup på tlf. nr. 72208801.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 28. februar 2020 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10 og 11.

Send ansøgning