Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Jurist med interesse for it-sikkerhed og udbud på beskæftigelsesområdet

Vil du arbejde med it-sikkerhed og it-udbud? Har du interesse for spændingsfeltet mellem it og jura, og trives du med at få ansvar fra dag 1? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Digitalisering og Support.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Vær med til at sikre at styrelsen er i front inden for ISO 27001 og leverandørstyring  
Du bliver en del af kontoret for Digitalisering og Support, hvor vi har ansvaret for it-udvikling og it-drift samt løser traditionelle embedsmandsopgaver, herunder sager til departementet. Vi bidrager til at understøtte reformudspil og indsatser digitalt på beskæftigelsesområdet. Mange af opgaverne løses i samarbejde med andre kontorer i Beskæftigelsesministeriet samt andre ministerier og organisationer.

Som vores nye jurist skal du indgå i kontorets informationssikkerheds- og it-juridiske sekretariat. Sekretariatet har bl.a. ansvar for it-juridiske opgaver, implementeringen af ISO 27001, herunder leverandørstyring og tilsyn samt implementeringen af databeskyttelsesforordningen.

Dine konkrete opgaver vil bl.a. omfatte at:

 • have overblik over kontrakter samt kontraktstyring og kontraktændringer af kontrakter og aftaler
 • gennemføre omfattende it-udbud samt rådgive vedr. indkøb af it-konsulentydelser
 • hjælpe med at sikre at it-sikkerheden er i top på de it-løsninger, der understøtter beskæftigelsesindsatsen. Du skal bl.a. arbejde med emner som logning, adgangsstyring, tilsyn m.v.
 • være med til at drive og koordinere implementeringen af ISO 27001-standarden
 • yde juridisk bistand bl.a. i forbindelse med indgåelse af databehandleraftaler
 • behandle anmodninger om aktindsigt.

Tilsammen vil du hjælpe os med at sikre, at kontoret – og hele styrelsen – står på sikker juridisk grund i forhold til vores aftaler og forpligtelser med leverandører og samarbejdspartnere.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • er cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • har erfaring med it-udbudsjura og kontrakter
 • har erfaring med it-sikkerhed (ISO 27001 og ISO 27701)
 • har lyst til at dykke ned i detaljerne i en databehandleraftale eller i udbudsreglerne, hvor du både skal bruge din juridiske skarphed og grundighed samt din interesse for it
 • har gode formidlingsevner, mundtligt men især skriftligt, da du skal kunne skrive til både beskæftigelsesministeren, it-leverandører og interessenter på beskæftigelsesområdet
 • kan arbejde selvstændigt, er struktureret og har gåpåmod.

Denne stilling i Digitalisering og Support vil give dig en kombination af viden og erfaring, du ikke kan finde mange andre steder. Hvis du er vedholdende, kan vi tilbyde dig, at du kan blive dygtig og erfaren inden for it-sikkerhed, it-udbud og kontrakter. Desuden bliver du erfaren i rollen som embedsmand i staten, så du kan levere produkter, hvor både indhold og form er i top.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og meget gerne senest 1. juni 2020.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72A, 2300 København S. Fra d. 5. juni 2020 er styrelsen beliggende på Haraldsgade på Nørrebro. 

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Jørgensen på tlf.nr. 7221 7540.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 13. april 2020.

Der vil indgå en faglig opgave i ansættelsesforløbet. 

Send ansøgning