Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Dygtig jurist til lovarbejde og policyudvikling

Er du en fagligt dygtig jurist med politisk flair? Har du drive og stærke samarbejdsevner? Og vil du være med til at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Så er du den, vi søger til kontoret Jura og Forenkling.
 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Jurist i krydsfeltet mellem jura og politik

Du bliver en del af kontoret for Jura og Forenkling i Arbejdsmiljøfagligt Center (AFC). AFC er en dynamisk organisation, der udvikler og fastholder et højt niveau af arbejdsmiljøfaglig viden, der anvendes til at understøtte Arbejdstilsynets tilsynsvirksomhed og løfte den løbende betjening af beskæftigelsesministeren. Arbejdstilsynet har med værdierne: "Effekt"," Faglighed", "Samarbejde" og" Respekt", sat en ramme for, hvordan vi ønsker at møde vores omverden, virksomheder og interessenter. Men også for hvordan vi internt arbejder med at løse de daglige arbejdsopgaver.

Kontoret Jura og Forenkling har det overordnede juridiske ansvar for Arbejdstilsynets love og regler og bistår resten af AFC med juridisk sparring. Vi arbejder med at udvikle klar, enkel og sammenhængende regulering samt differentierede reaktionstyper for at understøtte virksomhedernes efterlevelse af reglerne. Vi er 18 medarbejdere i kontoret, vores juridiske opgaver spænder bredt og vi kan løse det meste sammen. Vores hverdag er meget varieret og kan dække alt fra tekstnær læsning af lovbemærkninger, deltagelse i tværfagligt projektarbejde og vejledning af arbejdsmarkedets parter om reglernes indhold.

Du vil blive en del af et juridisk kontor med nogle af landets bedste eksperter inden for arbejdsmiljø og arbejdsskade, og samtidig vil du blive en del af det juridiske netværk, der arbejder på tværs af kontorene i AFC. I Jura og Forenkling leverer vi sikkert juridisk håndværk i rammer, hvor der er højt til loftet og kort til latter. Det håber vi, at du vil bidrage til.

Som jurist i kontoret vil du bl.a. skulle bidrage til følgende arbejdsopgaver:

  • udarbejdelse af lovforslag, bekendtgørelser og besvarelse af henvendelser om regelfortolkning
  • deltagelse som jurist i arbejdsgrupper med flere fagligheder og foretage sikre juridiske vurderinger
  • tværfagligt juridisk samarbejde med de øvrige kontorer i centeret
  • at vejlede internt og eksternt om de regler, kontoret varetager
  • policyudvikling og ministerbetjening på kontorets område.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er cand.jur. eller cand. Merc.jur.
  • er grundig og kvalitetsbevidst
  • har gode samarbejdsevner og har lyst til at samarbejde med andre fagligheder end din egen
  • interesserer dig for at arbejde i krydsfeltet mellem jura og politik
  • har gode formuleringsevner i skrift og tale


Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2020.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Rette kandidat kan blive ansat som specialkonsulent.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Sofie Bisbjerg på tlf.nr. 72208740

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 9. august 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34 og 35.

 

Send ansøgning