Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

VEU-koordinator til det regionale branchesamarbejde om opkvalificering i Østdanmark

Har du lyst til at igangsætte og koordinere opkvalificeringsindsatser, og hjælpe virksomheder med at få den arbejdskraft og de kompetencer de har behov for? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmarkedskontor Øst?

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

Bygge bro mellem politik og konkret indsats

Arbejdsmarkedskontor Øst er den regionale forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og betjener de tre Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Østdanmark. Arbejdsmarkedskontor Øst har stort aktørsamarbejde på beskæftigelsesområdet. Herunder jobcentrene, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, erhvervshuse, m.fl. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at brygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer. Samtidig understøtter og følger vi løbende op på jobcentrenes indsats mhp. at medvirke til at skabe gode resultater af beskæftigelsesindsatsen.

Arbejdsmarkedskontor Øst koordinerer voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen, hvor et tæt samarbejde med virksomheder, jobcentre, arbejdsmarkedets parter samt uddannelsesinstitutioner er særdeles vigtigt for at lykkes med den indsats. Og det er til denne opgave, at vi har brug for dig.

På kontoret er vi 40 engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling på en arbejdsplads, hvor omgangstonen er afslappet, der er plads til humor og hvor opgaverne er varierende.

Om jobbet

Dine primære opgaver bliver at:

 • Indsamle og udbrede viden om kompetencebehov i virksomhederne på det regionale arbejdsmarked
 • Igangsætte og koordinere VEU-indsatser rettet mod områder og virksomheder med rekrutteringsudfordringer i samarbejde med parterne og fx jobcentre, a-kasser og erhvervsskoler
 • Udbrede viden om mulighederne i efter- og videreuddannelsessystemet samt i beskæftigelsessystemet

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en akademisk uddannelse, og/eller en erfaring fra beskæftigelses/uddannelsessystemet
 • kan navigere i en politisk styret organisation, som har et højt tempo
 • har erfaring med at koordinere aktører inden for voksen, -efter og videreuddannelse
 • har gode formidlingskompetencer, såvel skriftligt som mundtligt
 • har erfaring med at koordinere projekter og initiativer med mange aktører  
 • har erfaring med implementeringsopgaver i samarbejde med jobcentrene
 • er initiativrig, har personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
 • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og fokus på at skabe resultater.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling, som udløber med udgangen af 2021.  Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. 

Dit daglige arbejdssted er Arbejdsmarkedskontor Øst, Ny Østergade 9 i Roskilde.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakteteamchef Jacob Løbner Pedersen, tlf.nr. 7222 3488. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 10. august 2020.

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 17. august 2020.

Send ansøgning