Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Barselsvikariat i Beskæftigelsesministeriets departement

Vil du gerne arbejde i et departement tæt på de politiske beslutninger? Interesserer du dig for, hvordan man kan påvirke udviklingen i den offentlige sektor gennem digitalisering? Ønsker du at bidrage til udviklingen af det danske arbejdsmarked? Så har vi et spændende barselsvikariat til dig i Beskæftigelsesministeriets departement.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

​I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.  

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

Vær med til at fastholde Beskæftigelsesministeriet i førerfeltet på digitaliseringsområdet

Beskæftigelsesministeriet arbejder målrettet med at bruge data og digitale muligheder på beskæftigelsesområdet og med at stille data til rådighed for omverdenen. I ministeriet tager vi udgangspunkt i både borgernes og virksomhedernes situation, når vi arbejder med digitalisering. Og vi ser også på mulighederne for at automatisere og løse vore opgaver smartere.

I kontoret for Digitalisering og Kommunikation sikrer vi, at der er styr på de langsigtede digitale målsætninger, på driften og økonomien samt på informationssikkerheden og persondatabeskyttelsen.

Da en af vores dygtige medarbejdere er på barsel, søger vi nu en ny kollega til vores stærke digitaliseringsteam. Dine opgaver vil afhænge af din profil og interesser, men det kan fx være inden for følgende områder:

 • Leverandørstyring
 • Informationssikkerhed og databeskyttelse
 • It-økonomi  
 • Data- og digitaliseringsstrategier.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en samfundsvidenskabelig uddannelse eller anden relevant baggrund
 • er kvalitetsbevidst og arbejder struktureret
 • er engageret, effektiv og initiativrig
 • har gode samarbejdsevner
 • formidler budskaber på en let tilgængelig måde både i notater, på møder, mv. 

Det gør ikke noget, at du er helt nyuddannet. Vi har gode erfarne kolleger, du kan sparre med om opgaverne.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordriger. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat, der løber til oktober 2021. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest 1. oktober 2020. 

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte:

 • Fuldmægtig Marie Kaastrup Nielsen på telefon 7220 5141 eller mkn@bm.dk i ugerne 29, 30, og 31.
 • Chefkonsulent Carsten Richter Jensen på telefon 7220 5165 eller crj@bm.dk fra uge 32.
 • Chefkonsulent Peter Anton Sørensen på telefon 7220 5163 eller pas@bm.dk fra uge 32.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Ask Ahrens Blicher i Koncern HR på tlf.nr. 2963 1726 i ugerne 28 og 29.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 12. august 2020.
Vi forventer at holde samtaler den 20. og 21. august.

Send ansøgning