Spring over hovedmenu

Student til understøttelse af arbejdet med drift og udvikling af Arbejdsmiljøforskningsfonden

Interesserer du dig for arbejdsmiljø, og vil du gerne indgå i arbejdet med Arbejdsmiljøforskningsfonden? Er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst i din tilgang til opgaver? Så har vi en spændende studenterstilling i kontoret for Analyse og Metode.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor

I kontoret for Analyse og Metode udvikler vi tilsynsmetoder, gennemfører analyser og forsøg på arbejdsmiljøområdet og driver Arbejdsmiljøforskningsfonden. Arbejdstilsynet er sekretariat for fonden, og sekretariatsfunktionen er placeret i kontoret for Analyse og Metode. Arbejdsmiljøforskningsfonden har til opgave at stimulere kvalitet og relevans af arbejdsmiljøforskningen inden for prioriterede temaer. Fonden støtter forskning og udvikling med henblik på at få ny viden til brug for at forbedre arbejdsmiljøet.

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af et dygtigt team med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at sætte dine kompetencer og viden fra studiet i perspektiv. Du kommer primært til at indgå i arbejdet med drift og udvikling af Arbejdsmiljøforskningsfonden. Afhængigt af dine erfaringer og interesser vil du også have mulighed for at indgå i udviklingsopgaver relateret til opsamling og udbredelse af forskningsbaseret viden om arbejdsmiljø.

Afhængigt af dine kvalifikationer kan dine opgaver bl.a. omfatte:

 • Forberedelse af materiale til møder i fondens bedømmelsesudvalg.
 • Litteratursøgning og sammenfatning af arbejdsmiljøfaglig viden.
 • Bidrag til rapport om fondens aktiviteter.
 • Mødereferater.
 • Understøttelse af kontorets udviklingsarbejde.
   

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

 • er stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.scient.san.publ., stud.scient.soc. eller lignende,
 • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang,
 • er initiativrig og kan arbejde selvstændigt,
 • er god til at formulere dig på skrift og
 • har lyst til at arbejde med arbejdsmiljø.
   

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter 4. januar 2021.

Du bliver ansat som student efter OAS-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Steffen Hyldborg Jensen på tlf.nr. 7220 8713.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag d. 25. november 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

 

 

 

 

Send ansøgning