Spring over hovedmenu

Tilsynsførende med blik for det gode arbejdsmiljø

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder i København og på Sjælland, og har du kompetencer inden for det ergonomiske-, sundhedsfaglige eller det arbejds- og organisationspsykologiske område?  Så har vi ledige stillinger som tilsynsførende til Tilsynscenter Øst.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

Som tilsynsførende fører du tilsyn med det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet på alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Øst er vi ca. 220 medarbejdere og vi udfører tilsynsopgaver på hele Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm. Vi er organiseret i tilsynsgrupper med ca. 25-30 tilsynsførende pr. gruppe som er fordelt på forskellige brancher. Du bliver således del af en tilsynsgruppe og indgår i et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen og som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Du kommer til at føre tilsyn inden for en afgrænset gruppe af brancher og opgaverne som tilsynsførende omfatter hele tilsynsforløbet på virksomheden fra forberedelse og udførelse til efterbehandling. Efter en grundig oplæring forventer vi, at du kan vurdere og reagere over for de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

 

Bliv vores nye kollega 

Du kan have:

  • En akademisk uddannelse med vægt på arbejdsliv/-organisationspsykologi. Du kan f.eks. være cand.mag., cand. psyk, cand scient i arbejdslivsstudier eller lignende.
  • En professionsfaglig uddannelse inden for det sundheds- eller socialfaglige område, måske er du ergo-/eller fysioterapeut eller har en anden sundhedsfaglig baggrund.

Vi forventer at du:

  • kan analysere og beskrive problemstillinger i arbejdsmiljøet, f.eks. med baggrund i observationer af arbejde, interviews, skriftlige kilder som trivselsundersøgelser, APV´er eller lignende,
  • evner at håndtere dialog på en måde som kan motivere til ændring i handlinger,
  • kan arbejde struktureret og meget selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller,
  • kan indgå i en grundig grunduddannelse som tilsynsførende og i den forbindelse er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, f.eks. ulykkesforebyggelse, kemi, indeklima m.v.,
  • har lyst til at varetage rollen som myndighed når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø,
  • har forståelse for, og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation,
  • har stærke evner for formidling og skriftlig fremstilling og
  • er rutineret IT bruger.

 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. maj 2021.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Mette Adolph Huld på tlf.nr. 72209441.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 29631726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 8. marts 2021.

Vi forventer at afholde samtaler den 15 og 16 marts 2021.
 

Send ansøgning