Spring over hovedmenu

Direktør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer på topchefniveau? Kan du sætte strategisk retning samt udvikle og drive en organisation på et område med stor politisk opmærksomhed? Så er du måske vores nye direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering?

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk og www.bm.dk.

Topledelse af en moderne organisation

Direktøren i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har det overordnede ansvar for styrelsens opgaver og aktiviteter. Beskæftigelsespolitik og social sikringspolitik, som er omdrejningspunktet for styrelsens kerneopgaver, har stor politisk opmærksomhed. Aktuelt er et af de særligt prioriterede områder, at understøtte arbejdet med genopretning af arbejdsmarkedet og den aktive beskæftigelsesindsats under og efter COVID-19.

Du refererer til departementschefen i Beskæftigelsesministeriet og indgår i ministeriets koncernledelse. Du får det direkte personaleansvar for to vicedirektører, og sammen har I ansvaret for at lede ca. 450 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere. Geografisk er styrelsen fordelt på kontorer i Købehavn, Roskilde, Odense, Aalborg og Brønderslev.

Du skal gennem anerkendende ledelse sikre en sikker og smidig drift samt udvikling af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Dine vigtigste opgaver vil være, at:

  • Bidrage til og implementere de overordnede strategiske mål for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
  • Sætte ledelsesmæssig retning på udviklingen af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og omsætte idéer og visioner til konkret handling.
  • Skabe rammerne for et fagligt stærkt miljø, nytænkning og høj kvalitet i opgaveløsningen.
  • Medvirke til at fastholde og udvikle gode samarbejdsrelationer med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • Har en stærk lederprofil, dokumenteret ledelseserfaring på topchefniveau og dokumenteret erfaring med at skabe resultater i en politisk ledet organisation og gerne erfaring med drift.
  • Er en visionær, anerkendende og motiverende leder, der kan skabe udvikling og resultater.
  • Kan arbejde strategisk og sikre indfrielse af mål og værdier.
  • Har stærke analytiske evner og kan se muligheder og sammenhænge på tværs.
  • Har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger.
  • Har en akademisk uddannelse på kandidatniveau suppleret med en lederuddannelse.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så idéerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede chefkolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. oktober 2021.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 (lønramme 40) og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for forhandling af personlige tillæg. Ansættelsen vil ske efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Hvis du er tjenestemand i forvejen, vil ansættelsen kunne ske som tjenestemand.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte departementschef Søren Kryhlmand på tlf.nr. 7220 5015.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-chef Rikke Perlman i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5174.

Der kan indgå test i ansættelsesforløbet.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 8. august 2021.

Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 12. august 2021.

Send ansøgning