Spring over hovedmenu

Energisk piccoline/piccolo til kommission for tilbagetrækning og nedslidning

Er du netop blevet student eller i gang med dit første år på studiet? Har du lyst til at få indsigt i arbejdet i en kommission med politisk ideudvikling? Og har du mod på professionelt at løse de praktiske funktioner i et tværfagligt sekretariat? Så er det dig, vi er på udkig efter som piccoline/piccolo for Kommissionen om tilbagetrækning og nedslidning. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse. 

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

 

Bliv en del af et tværfagligt sekretariat med vægt på det sociale

Kommissionen om tilbagetrækning og nedslidning arbejder frem til marts 2022 med at drøfte anbefalinger til fremtidens pensionssystem med udgangspunkt i følgende kommissorium. Den betjenes af et tværfagligt sekretariat med ansatte fra Beskæftigelsesministeriet og Finansministeriet, hvor vi lægger vægt på at levere høj faglig kvalitet i vores økonomiske, juridiske og samfundsfaglige analyser i et nytænkende miljø, hvor det er en værdi for os at have det sjovt imens. Som en del af sekretariatet vil du få indsigt i en hjørnesten inden for udviklingen af ny politik i embedsværket og særligt få stor viden om pensionssystemet. Frem mod offentliggørelsen af anbefalingerne i marts 2022 vil du desuden få erfaring med at tilrettelægge pressemøder mv. Du vil fysisk kommer til at sidde i Beskæftigelsesministeriet sammen med kontoret for tilsyn og pension.

Som piccoline/piccolo for sekretariatet bliver dine primære opgaver at stå for:

  • mødekoordinering,
  • opdatering af lister, fx medlems- og kontaktlister, fristoversigter o.lign.,
  • kopiering,
  • koordinering af forplejning til møder og
  • andre praktiske ad hoc opgaver.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

  • netop har afsluttet studentereksamen eller er i gang med en uddannelse. Det er dog ikke et krav, at du har fuldført gymnasiet, men du skal være fyldt 18 år,
  • er pligtopfyldende og lægger en ære i at have styr på detaljer,
  • er serviceminded med et positivt, fleksibelt og nysgerrigt sind,
  • er selvstændig, og forstår at køre de faste opgaver af egen kraft og
  • er god til at samarbejde.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en tidsbegrænset stilling frem til den 31. marts 2022 med 15 timer om ugen. Der kan forekomme skiftende arbejdstider.

Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.
Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Anne Sophie W. Fusager på tlf.nr. 3063 4132.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag d. 16. august kl. 12.00.

 

Send ansøgning