Spring over hovedmenu

Akademiker til projekt- og porteføljestyring samt øvrige styringsopgaver

Vil du være med til at styrke og udvikle projekt- og porteføljestyringen i Arbejdstilsynet? Er du ambitiøs, analytisk og udviklingsorienteret? Så er en stilling i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget for dig.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Udvikling, optimering og drift af Arbejdstilsynets projekt- og porteføljestyring samt øvrige styringsopgaver

​Du bliver en del af vores kontor for Økonomi og Styring, der arbejder for at sikre direktionen det bedste beslutningsgrundlag i forhold til den overordnede strategiske ledelse af Arbejdstilsynet, herunder den overordnede økonomi-, aktivitets- og resultatstyring.

Du skal arbejde med at styrke og udvikle vores eksisterende projekt- og porteføljestyring. Formålet er at øge kvaliteten i Arbejdstilsynets projekter og at sikre overblik og fremdrift i både agile og klassiske projekter.

Stillingen indebærer, at du skal:

 • varetage opgaver i relation til projekt- og porteføljestyringen i Arbejdstilsynet i samarbejde med projektenhedens chefkonsulent,
 • understøtte Arbejdstilsynets projektledere, så projekterne beskrives og kan gennemføres i overensstemmelse med formål og succeskriterier,
 • skabe det tværgående overblik over projektfremdrift og -økonomi, så direktionen har overblikket og kan foretage prioriteringer,
 • være aktivt opsøgende i forhold til projektlederne og projektejerne og
 • arbejde med forenkling af værktøjer og skabeloner, så de bliver mere brugervenlige samtidig med, at de lever op til gældende retningslinjer.

Du får et tæt samarbejde med bl.a. Arbejdstilsynets kontor for Data og Digitalisering, faglige kontorer, tilsynscentre og Beskæftigelsesministeriets departement.

Stillingen er placeret i kontorets styringsteam, der løser en lang række spændende opgaver, som du – afhængig af din profil – også vil få del i. Styringsteamet varetager bl.a. disse opgaver:

 • analyser med henblik på en effektiv varetagelse af Arbejdstilsynets opgaver,
 • udarbejdelse af ledelsesinformation mv. til direktion og øvrige chefer,
 • mål- og resultatstyring og
 • udvikling af interne processer og forretningsgange generelt i forhold til styring i Arbejdstilsynet.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med eller interesse for projektstyring,
 • er imødekommende og har gode samarbejdsevner og højt engagement,
 • har et højt fagligt niveau og en stærk analytisk sans og
 • formidler styringsmæssige budskaber på en let tilgængelig måde både i fx notater, Power Point-præsentationer og på møder.

Det er en fordel men ikke en forudsætning, hvis du har kendskab til projekt-, økonomi- og ressourcestyring i staten samt kendskab til arbejdsmiljøområdet.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om et barselsvikariat, som i første omgang er på seks måneder. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2021.

Du vil blive ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kompetencer og erfaring.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Claus Skovhøj Olsen på tlf.nr. 7220 8507 (ferie i uge 27-30) eller på mail cso@at.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 29 63 17 26 (ferie i uge 30-32).

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning elektronisk via linket. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 9. august 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

Send ansøgning