Spring over hovedmenu

Akademiker til analyse af Arbejdstilsynets indsatser og overvågning af arbejdsmiljøet

Brænder du for analyser og kan du selv tilrettelægge data? Har du mod på at arbejde med store datamængder og spørgeskemaundersøgelser?Har du en systematisk tilgang til opgaver og er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst? Så er en stilling som barselsvikar i kontoret for Analyse og Metode i Arbejdstilsynet måske noget for dig.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Bliv en del af et fagligt stærkt team til analyser af arbejdsmiljøet i Danmark

Du bliver en del af kontoret for Analyse og Metode i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Kontoret har ansvaret for analyser og evidensarbejde i Arbejdstilsynet og for aktivt at omsætte denne viden til udvikling af nye indsatser og metoder, der kan fremme Arbejdstilsynets indsatser. Opgaverne i kontoret består blandt andet i at følge op på Arbejdstilsynets indsatser og virkemidler med kvalitative og kvantitative analyser og evalueringer samt i tæt samarbejde med andre fagkontorer sikre, at viden omsættes og anvendes i praksis.

Kontoret har tillige ansvaret for måleprogram for overvågning af arbejdsmiljøet i Danmark. Kontoret arbejder blandt andet med at udvikle, oparbejde og analysere data fra overvågningen.

Som fuldmægtig i kontoret for Analyse og Metode vil du komme til at arbejde med analyser og de tilhørende data. Uanset om du kommer til at sidde med evalueringer af Arbejdstilsynets indsatser eller analyser fra overvågningsdata, vil du få rig mulighed for selv at oparbejde data og bidrage til udviklingen af analyserne.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, med et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø. I kontoret er vi 26 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og tre studentermedhjælpere. Som vores nye kollega bliver du en del af et engageret kontor med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at bruge dine kompetencer og tidligere erfaringer.

Som udgangspunkt vil dine opgaver omfatte:

 • Deltage i analyser og evalueringer af Arbejdstilsynets indsatser og overvågning
 • Oparbejde data fra spørgeskemaundersøgelser og Arbejdstilsynets egne produktionsdata
 • Udarbejdelse af præsentationer og notater mv.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • er cand.scient.san.publ., cand.scient.soc., cand.scient.pol. eller lignende
 • har erfaring med kvantitative analyser
 • har erfaring med spørgeskemadata
 • har erfaring med SAS eller lignende programmer
 • har kendskab til SurveyXact eller lignende programmer
 • har lyst til at arbejde med arbejdsmiljø og arbejdsmiljødata
 • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang
 • er initiativrig og kan arbejde både selvstændigt og indgå i projekter med andre
 • er god til at formulere dig på skrift.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling. Fra august til februar med mulighed for forlængelse. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2021 eller snarest mulig herefter.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Sørensen på tlf. nr. 7220 8913 eller jsoe@at.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 6. august.

Vi forventer at afholde samtaler fra d. 12.-19. august 2021

Send ansøgning