Spring over hovedmenu

Kommunikator med lyst til at arbejde med intern kommunikation og koncernfælles intranet

Er du en dygtig skribent med teknisk snilde? Brænder du for intern kommunikation og intranet? Og synes du, det er spændende at arbejde i en politisk styret organisation? Så er det dig, vi har brug for i de kommende 12 måneder. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

​I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse. 

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

 

Vær med til at skabe fællesskab og sammenhæng

Du bliver en del af kontoret for Digitalisering og Kommunikation, hvor vi blandt andet har ansvaret for intern kommunikation og intranet, for at håndtere henvendelser fra borgere og for digitalisering, informationssikkerhed og databeskyttelse.

Dine primære opgaver bliver at:

  • gennemskrive og redigere, men også selv at få ideer til og skrive tekster og artikler af enhver art til vores koncernfælles intranet.
  • sørge for, at vores intranet er opdateret, indbydende og lige til at gå til for vores ca. 1.500 brugere.
  • samarbejde og holde jævnlig kontakt med den tværgående redaktionsgruppe på tværs af ministeriets enheder.
  • hjælpe med at lægge nyt på ministeriets LinkedIn-profil.
  • hjælpe med at håndtere henvendelser fra borgere.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

  • har en kommunikationsfaglig uddannelse.
  • skriver godt – både fængende, mundret og korrekt og har styr på grammatik og tegnsætning.
  • er systematisk og omhyggelig og kan arbejde med en fast deadline.
  • har et godt øje for illustrationer og let billedbehandling og erfaring med eller i hvert fald ikke går af vejen for at arbejde med og oprette sider i et sharepointbaseret intranet.
  • er opsøgende, udadvendt og nem at samarbejde med – både internt og på tværs af organisationen – og bidrager til et positivt og hyggeligt arbejdsmiljø, for vi lægger vægt på, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Du må gerne vedlægge to korte tekster, du har skrevet.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er et etårigt vikariat. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

Du bliver ansat efter den relevante overenskomst i staten i henhold til din uddannelsesmæssige baggrund.

Dit daglige arbejdssted er Beskæftigelsesministeriets departement, Holmens Kanal 20, 1060 Kbh. K.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til i uge 31 at kontakte kommunikationskonsulent Marianne Poulsen på tlf. 7220 5023.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via linket senest 6. august 2021.

Vi forventer at holde samtaler inklusive en lille øvelse i uge 33 og 34.

 

Send ansøgning