Spring over hovedmenu

Studentermedhjælper til arbejde med dataanalyser

Er du analytisk velfunderet med en stærk interesse for styringsværktøjer? Har du lyst til at arbejde med data, analyser samt overvågning af udviklingen på arbejdsmarkedet og beskæftigelsesindsatsen? Så har vi en spændende studenterstilling i Arbejdsmarkedskontor Øst.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

 

Kom tæt på det østdanske arbejdsmarked og beskæftigelsesindsatsen og vær med til at understøtte data og analyser

​Arbejdsmarkedskontor Øst (AMK Øst) er en regional forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). AMK Øst's formål er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Østdanmark og medvirke til, at jobcentrene implementerer beskæftigelsespolitikken og lovgivningen bedst muligt. Vores dialog med eksterne samarbejdspartnere hviler på et solidt fundament af databåret viden. Vi har en bred portefølje af opgaver, blandt andet servicering af tre Regionale Arbejdsmarkedsråd, regional implementering af voksen- og efteruddannelsesindsatsen og understøttelse af indsats og resultater i jobcentrene.

Du vil blandt andet skulle medvirke til at understøtte kollegaerne i huset med let tilgængeligt dataoverblik, analyser mm.

Dine opgaver vil omfatte:

 • indgå i udviklingen og driften af rapporter i PowerBI,
 • indgå i gennemførsel af ad hoc analyser og tolkning af resultater,
 • løsning af forefaldende kodningsopgaver, der ligger ud over almindelige excel-kundskaber og
 • diverse ad hoc opgaver i kontoret.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx stud.scient.pol, stud.scient.oecon, stud.polit, stud. merc. eller lignende,
 • har interesse for data og styringsværktøjer,
 • har kompetencer inden for Excel,
 • har kendskab til databaser, evt. kodning og er god til at sætte dig ind i eksisterende løsninger,
 • erfaring med PowerBI vil være en fordel, men er ikke et krav,
 • er god til at se sammenhænge i data og kan omsætte store mængder data til relevant information - herunder at formidle data på en let tilgængelig måde,
 • arbejder selvstændigt, tager initiativ, har overblik og er god til at overholde deadlines,
 • har gode samarbejdsevner og kan indgå i et team og
 • har erfaring med eller kan se dig selv i en politisk ledet organisation.
   

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 15. oktober 2021 eller hurtigst muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK i statens tjeneste).

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jonas Ring Madsen på tlf.nr. 7222 3487.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr.  2963 1726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 27. september 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Send ansøgning