Spring over hovedmenu

Skarp fuldmægtig til Center for Arbejdsliv

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor dine samfundsvidenskabelige kompetencer bliver bragt i spil i en politisk kontekst? Interesserer du dig for arbejdsmarkedet og samfundsudviklingen? Så har vi en spændende stilling i Center for Arbejdsliv.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

​I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.  

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

 

Politikudvikling og lovgivningsarbejde

​I Center for Arbejdsliv varetager vi politikudvikling, lovgivningsarbejde, ministerbetjening, rådgivning, sagsbehandling inden for den del af arbejdsmarkedspolitikken, der vedrører danskernes arbejdsliv. Det er blandt andet inden for arbejdsret, social dumping, ligestilling, barsel, arbejdsmiljø og meget mere. Derudover løser vi en række offentligretlige opgaver på tværs af koncernen.

Som vores nye fuldmægtig bliver du en del af et stærkt fagligt miljø i Center for Arbejdsliv, som har til opgave at sikre, at beslutningsgrundlag er fagligt velfunderede og af høj juridisk kvalitet. 

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være:  

 • Lovgivningsarbejde.
 • Ministerbetjening og håndtering af processer i den forbindelse.
 • Politiske beslutningsoplæg.
 • Håndtering af juridiske problemstillinger og fortolkningsspørgsmål, herunder udarbejdelse af afgørelser.
 • Være en del af strategiske udviklingsprojekter på området.


Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx cand. jur. eller cand. scient. pol.,
 • har interesse for at arbejde med arbejdsretlige forhold i en politisk kontekst,
 • besidder stærke juridiske kompetencer og erfaring med løsning af komplicerede juridiske problemstillinger, 
 • har appetit på at sætte dig ind i eller har erfaring med lovarbejde,
 • er udadvendt og har gode samarbejdsevner,
 • Kan lide at have travlt og kan nå resultater af høj kvalitet med korte deadlines, 
 • har politisk flair,
 • kan arbejde selvstændigt og
 • har gode formidlingsevner i skrift og tale.


Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. november 2021.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Eva Jensen på tlf.nr. 6190 2420.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag 22. september 2021.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 24. september 2021.

Send ansøgning