Spring over hovedmenu

Forretnings- og applikationsarkitekt til spændende it-moderniseringsprogram

Kunne du tænke dig at være frontrunner i den offentlige digitalisering og være med til at forme fremtidens digitale Danmark på beskæftigelsesområdet? 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Vær med til at tegne fremtiden for en række moderne selvbetjeningsløsninger

Du bliver en del af et erfarent hold af it-arkitekter, it-specialister, product owners og projektledere, med ansvar for digitaliseringen af beskæftigelsesområdet. Vi udvikler og vedligeholder bl.a. Jobnet.dk, VITAS og Det Fælles Datagrundlag for beskæftigelsesindsatsen, som er integreret med eksterne it-systemer i f.eks. kommuner og a-kasser via en omfattende webservicegrænseflade. Vi har samlet vores it-leverandører på samme adresse i STAR City, for at sikre et tæt samarbejde i en agil udviklingsproces. Udover en spændende hverdag med mange projekter og løbende vedligeholdelse, står vi over for et super spændende it-moderniseringsprogram, som kommer til at løbe over de næste 4-5 år. 

Som vores nye forretnings- og applikationsarkitekt, skal du sammen med arkitekturgruppen være sparringspartner for product owners, projektledere og vores leverandørteams og stå i spidsen for arkitekturudviklingen indenfor vores forretningsmæssige domæne. Desuden skal du være med til at sikre en stærk kobling mellem forretning og it-systemer ved at bygge bro mellem bruger, teknologi og proces. Endelig får du også mulighed for, at løfte egne projekter eller delprojekter med fokus på it-arkitektur i STAR's store it-moderniseringsprogram. 

Du får ansvaret for:

 • aktiv deltagelse i STARs it-moderniseringsprogram og biddrage til den strategiske retning og operationelle retning
 • STARs it-arkitektur inden for et eller flere forretningsmæssige domæner
 • at arkitekturen udvikles som redskab til at sikre sammenhæng mellem forretning og it-løsninger i et stort og komplekst område
 • at facilitere omsætning af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi til konceptuel og logisk arkitektur i STAR
 • at den samlede arkitektur understøtter et serviceorienteret perspektiv
 • at formidle arkitekturrammen til samarbejdsparter og interessenter
 • at facilitere arkitekturteams i STAR city
 • egne projekter og it-løsninger.

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du at du  har følgende kompetencer:

 • erfaring med it-arkitektur inden for minimum et arkitekturområde og indsigt i de øvrige
 • erfaring med udarbejdelse af målarkitektur og roadmaps
 • erfaring med borgervendt it og agil udvikling
 • er faglig og metodisk stærk og kan arbejde strategisk og taktisk
 • kan arbejde selvstændigt, struktureret, metodisk og er vedholdende med dine opgaver
 • skaber gode samarbejdsrelationer ift. både interne og eksterne interessenter
 • udadvendt, med flair for kommunikation både mundtligt og skriftligt
 • har øje for detaljerne, uden at glemme helheden
 • er parat til at sætte dig ind i et stort og komplekst domæne og gå i detaljen, når det kræves.

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2021.

Du bliver ansat som chefkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø, samt i STAR City Gærtorvet 1-3, Carlsbergbyen, 1799 København.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Digitaliseringschef Mette Jørgensen på tlf.nr. 7221 7540.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 26. oktober 2021 kl. 12.
 

Send ansøgning