Spring over hovedmenu

Kundetester med smag for second-level-support, udvikling og projektledelse

Vil du være med til at forme fremtidens digitale Danmark på beskæftigelsesområdet? Brænder du for support og udvikling af it med mange brugere i samspil med en forretning i konstant udvikling? Så har vi en spændende stilling i Digitalisering og Support.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

 

Bliv en del af den offentlige sektors mest dynamiske, nytænkende og agile it-udviklingsmiljøer

​I kontoret for Digitalisering og Support har vi ansvaret for den digitale udvikling og forvaltning af både interne sagsbehandlings- og forretningssystemer, der understøtter beskæftigelsesindsatsen på landsplan (Jobnet, Vitas mv). Samtidig har vi ansvaret for den digitale implementering af politiske reformer og initiativer på beskæftigelsesområdet, herunder udvikling af selvbetjeningsløsninger mv.

Som vores nye medarbejder bliver du en del af en single point of contact funktion (SPOC-funktion), som består af fire personer, der har et fælles ansvar for at gennemføre kundetest, understøtte forskellige supportenheder og bidrage i udvikling af it-selvbetjeningsløsninger, der på landsplan understøtter beskæftigelsesindsatsen i jobcentre og a-kasser. Vi har et tæt samarbejde i teamet og samarbejder også tæt med product-owner, it-arkitekter og -udviklere.

Sammen med resten af SPOC-teamet vil dine opgaver bl.a. være, at: 

  • gennemføre kundetest af fire årlige releases og løbende fejlrettelser,
  • udfærdige releasenoter til jobcentre, a-kasser og supportenheden,
  • skriftligt understøtte styrelsens supportenheder (Jobnet- og virksomhedssupport samt support til jobcentre og a-kasser) i forhold til forretningen i Det fælles Datagrundlag, Jobnet, Jobnet for Arbejdsgivere og Vitas og
  • selvstændig projektledelse af mindre it-projekter i STAR rettet mod og i samarbejde med borgere, virksomheder, kommuner og A-kasser mv.. 


Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse og gerne med kendskab til forretningen på beskæftigelsesområdet,
  • har erfaring med test af forretningssystemer,
  • har erfaring med projektledelse herunder business cases og gevinstrealisering,
  • har gode kommunikative evner og skriver med en flydende pen, herunder at du har let ved at oversætte mellem de politiske, faglige og tekniske domæner og
  • har gode samarbejdsevner, da det er et job med tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. januar  2022.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Arbejdet foregår både i STAR beliggende i Vermundsgade 38, Københavns Ø samt i "STAR Citys" kontor i Carlsbergbyen beliggende på Gærtorvet 1 – 3, 1799 København V, som er beliggende tæt ved S-togsstationen.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Kirsten Vestergaard på tlf.nr. 7221 7560.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 31. oktober 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45.
 

Send ansøgning