Spring over hovedmenu

Akademiker med flair for tal og analyse og interesse for tilsyn

Har du interesse for beskæftigelsespolitik, og har du flair for tal og analyse? Vil du bidrage til at udvikle tilsynet med kommunernes beskæftigelsesindsats? Vil du være med til at sikre, at de bevillinger, som staten yder til kommunerne, bliver brugt til formålet og i overensstemmelse med reglerne?Så har vi en spændende stilling i vores kommuneteam i kontoret for Tilsyn og Kontrol.
 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Vær med til at bringe data i spil i tilsynsindsatsen

Du bliver en del af kommuneteamet i kontoret Tilsyn og Kontrol, hvor vi samlet set er omkring 20 ansatte. Du kommer til at medvike til, at der med udgangspunkt i bl.a. registerbaserede data føres et dækkende og digitalt tilsyn med, om ledige og udsatte borgere får den indsats, som loven foreskriver. Vi følger op på og bidrager til, at de politiske intentioner omsættes til virkelighed.

Vi har store ambitioner om fortsat at modernisere og digitalisere tilsynsindsatsen. Lige nu er vi i gang med at implementere en ny kommunal revisionsmodel, der fra næste år skal udrulles til alle landets kommuner, ligesom vi arbejder med at udvikle og implementere rammerne for det skærpede tilsyn med kommunernes performance på beskæftigelsesområdet, som blev aftalt i forbindelse med den seneste politiske aftale om forenklingen af beskæftigelsesindsatsen. Vi har også ansvar for at monitorere og følge op på det moderniserede kommunale rådighedstilsyn vedrørende lediges jobsøgning og kommunale sanktioner.

Kontoret er endvidere involveret i udarbejdelsen af politiske udspil, faglige beslutningsgrundlag og understøttelsen af politiske forhandlinger, fx i forbindelse med regeringens forslag om 37 timers arbejdslogik og den seneste trepartsaftale om mangel på arbejdskraft. Kontoret bidrager typisk med forslag til tilsyns- og opfølgningsmodeller, herunder hvordan eksisterende og nye data kan bruges i et digitalt tilsyn.

Vi forventer, at dine arbejdsopgaver bl.a. vil omfatte:

  • ministerbetjening og bidrag til politiske beslutningsoplæg,
  • tilsyn med og opfølgning på politiske aftaler
  • udarbejdelse af analyser og rapporter på baggrund af relevante datakilder
  • koordinering af tværgående opgaver i kontoret og i styrelsen

De konkrete arbejdsopgaver vil vi tilrettelægge bl.a. med udgangspunkt i dine erfaringer og dine kompetencer.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

  • er cand.polit., cand. oecon, cand.scient.pol. eller lignende,
  • har flair for tal og analyse og motiveres af at sætte data i spil,
  • kan forklare komplekse problemstillinger klart og præcist - i skrift og tale,
  • kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre,
  • kan inspirere til nye ideer og løsninger,
  • har viden om og interesse i beskæftigelsesområdet, herunder samspillet mellem staten og kommuner.

Du kan være en dygtig nyuddannet eller have nogle års relevant erfaring fx fra en styrelse, kommune eller et ministerium.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. februar 2022.

Du bliver som udgangspunkt ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted vil være i Vermundsgade 38, 2200 København Ø

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Morten Madsen på tlf.nr. 72217440.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 51622762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 9. december 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

 

Send ansøgning