Spring over hovedmenu

Akademiker til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Østdanmark

Har du viden og erfaring inden for beskæftigelsesområdet? Og vil du bidrage til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i de 46 kommuner i Østdanmark? Så har vi den helt rigtige stilling til dig hos Arbejdsmarkedskontor Øst.  

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

 

Vær med til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i kommunerne i Østdanmark 

Arbejdsmarkedskontor Øst er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at bygge bro mellem politik og den konkrete indsats, der løser arbejdsmarkedets behov. Vi varetager foruden ovennævnte også opgaver vedr. koordinering af voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen og sekretariatsbetjening af de Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Hovedstaden, Sjælland og Bornholm.

Du bliver en del af et team på 8 medarbejdere, der har til opgave at understøtte kommunernes beskæftigelsesindsats med afsæt i Lov om aktiv beskæftigelsesindsats. Det sker bl.a. gennem monitorering og opfølgning på beskæftigelsesindsatsen, et tæt samarbejde med de østdanske jobcentre og fokuserede indsatser og projekter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Samarbejde med de østdanske jobcentre om at afdække udfordringer iindsats og resultater på beskæftigelsesområdet
 • Understøtte processer i kommuner, der kan forebygge og afhjælpekonkrete udfordringer på beskæftigelsesområdet
 • Formidle og aktivere "best practice" inden forbeskæftigelsesområdet
 • Yde procesunderstøttelse til kommuner ifm. nationale puljeprojekterm.v.
 • Drive og facilitere faglige netværk og indsatser for jobcentre ogandre interessenter 

 

Bliv vores nye kollega    

Vi forventer, at du : 

 • Har en relevant akademisk uddannelse som cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende
 • Har faglig indsigt i beskæftigelsesområdet
 • Kan agere i en politisk styret organisation
 • Har personlig gennemslagskraft og trives i en udadvendt rolle
 • Formår at samarbejde på alle niveauer 
 • Er initiativrig og tager selvstændigt ansvar for opgaveløsningen
 • Kan kommunikere klart både skriftligt og mundtligt
   

Vi finder løsninger sammen  

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. april 2022.

Du ansættes som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit arbejdssted vil være Ny Østergade 9 i Roskilde. 

 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte arbejdsmarkedschef Susanne Hansen på tlf.nr. 7222 3406 eller fuldmægtig Camilla Mortensen på tlf. 7222 3456.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 3. februar 2022.

Vi forventer at afholde samtaler den 14. februar 2022.
 

Send ansøgning