Spring over hovedmenu

Ingeniør til offshore tilsyn og sagsbehandling

Vil du arbejde med tilsyn, godkendelser, sikkerhed og sundhed i forbindelse med offshore aktiviteter på de danske olie- og gas anlæg i Nordsøen? Ønsker du dig et spændende og afvekslende arbejdsliv, hvor hverdagen på kontoret krydres med offshore tilsyn? Er du ingeniør med interesse for tekniske aspekter af bred karakter? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Offshore Olie og Gas.  

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Vær med til at sikre et højt sikkerheds- og sundhedsmæssigt niveau offshore 

Ansvarsområdet i kontoret for Offshore Olie & Gas er sikkerhed og sundhed på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen. I kontoret udvikler vi reglerne, giver tilladelserne og fører tilsyn både offshore og onshore, herunder med virksomhedernes styring af risici for større ulykker og overholdelse af offshoresikkerhedsloven. Vi har brede samarbejdsflader nationalt og internationalt - med både virksomheder, myndigheder og interesseorganisationer. 

Som vores nye kollega vil du indgå i et fagligt stærkt kontor med 15 engagerede kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde. Vi arbejder teamorganiseret og tværfagligt, og du vil til daglig indgå i den del af kontoret, der arbejder med de faste og mobile anlæg offshore. Her vil du være i løbende dialog med virksomheder og samarbejdspartnere, når du udarbejder konkrete tilladelser samt fører tilsyn med offshore anlæggene. Derudover vil der være opgaver af mere tværgående og udviklingsorienteret karakter.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • evaluering af ansøgninger og meddelelse af tilladelser til offshore olie- og gasanlæg
 • tilsyn med sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold i forbindelse med drift af olie- og gasanlæg samt mobile anlæg som eksempelvis borerigge
 • udarbejdelse af regler og vejledninger på området

Det er en betingelse for fastansættelse, at du består "Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training" så du på sikker og betryggende vis kan sætte dig i helikopteren og flyve offshore. Du må endvidere være indstillet på rejseaktiviteter i forbindelse med tilsyn, møder, træning og konferencer. Det drejer sig om 3-5 årlige ture af 2-4 dage hver, hovedsageligt inden for landets grænser herunder offshore i Nordsøen.
 

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • har en baggrund som ingeniør
 • gerne har omfattende viden og erfaring inden for et eller flere af følgende fagområder: processystemer og sikkerhed på borerigge, olie- og gasanlæg, brønddesign, risikoanalyser, elektriske systemer, kemi, trykbærende udstyr
 • interesserer dig for den grønne omstilling og hvordan den kan og vil få indflydelse på aktiviteterne på anlæg i Nordsøen, herunder Carbon Capture and Storage, elektrificering af procesanlæg mv.
 • har kendskab til risikostyring og auditering samt interesse for juridiske detaljer i en teknisk kontekst
 • gerne har erfaring med forbedring af arbejdsmiljø
 • udviser initiativ, selvstændighed og har gode samarbejdsevner
 • er analytisk stærk, effektiv og kvalitetsbevidst
 • besidder stærke formidlingsevner på både dansk og engelsk, i skrift og tale.
   

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på Arbejdstilsynets kontor, Landskronagade i København. Der er eventuel mulighed for nedsat arbejdstid efter aftale. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. august 2022, gerne tidligere hvis muligt. 

Du bliver ansat som akademisk medarbejder efter overenskomsten for akademikere i staten.
 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Mikkel Laurentzius på tlf.nr. 7220 8510.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 29. maj 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24-25. 
 
 

Send ansøgning