Spring over hovedmenu

Jurastuderende med interesse for arbejdsmiljøloven

Ønsker du, sammen med os, at være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Har du flair for strafferet og motiveres du af at håndtere komplekse juridiske problemstillinger i tæt dialog med kollegaer? Så er du måske den stud.jur., vi søger til Tilsynscenter Nord i Hadsten. 

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Kom tæt på kerneopgaver i tilsynscentret 

​Tilsynscenter Nord er beliggende i Hadsten og dækker Region Midt og Region Nord. Vores formål er at kontrollere og vejlede virksomheder om konkrete arbejdsmiljøforhold. 

Tilsynscentrets ansvarsområde er at:

 • udføre tilsynsarbejde i overensstemmelse med lovgivningen, procedurer og prioriteringsredskaber 
 • sagsbehandle i relation til tilsyn og henvendelser fra virksomhederne
 • forestå samarbejdet med andre lokale aktører

Du bliver stud.jur. i tilsynscentrets engagerede juristgruppe, som består af 12 jurister, 5 administrative medarbejdere samt en chef med ansvar for det juridiske område. 

Dine opgaver vil bl.a. bestå af: 

 • behandling af straffesager ved overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen
 • behandling af sager om aktindsigt
 • klagesagsbehandling
   

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • er stud.jur. og har bestået strafferet og forvaltningsret
 • kan balancere hensyn til effektivitet og høj faglig kvalitet i arbejdet 
 • har gode kommunikative kompetencer såvel mundtligt som skriftligt, herunder evner at oversætte juridiske problemstillinger til ikke-jurister.
 • har erfaring med håndtering af og opfølgning på komplekse juridiske opgaver
 • kan bevare overblikket i pressede situationer
 • evner at skabe og fastholde gode samarbejdsrelationer såvel internt som eksternt
 • du trives i et socialt miljø, præget af gensidig tillid, hvor du er i åben dialog med dine kollegaer

Det er en fordel, hvis du har erfaring med behandling af strafferetlige problemstillinger og kendskab til myndighedsudøvelse og arbejdsmarkeds- og arbejdsmiljøforhold. 

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2022.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte souschef Bente Makholm Byskov på tlf.nr. 72209738.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 30. maj 2022.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 9. juni 2022. Du vil skulle løse en opgave i forbindelse med samtaleforløbet.
 

Send ansøgning