Spring over hovedmenu

Studerende med interesse for informationssikkerhed og databeskyttelse

Interesserer du dig for databeskyttelse, GDPR og informationssikkerhed? Vil du bidrage til at løfte opgaver på området og være med til at sikre borgernes personoplysninger på Arbejdstilsynets område i Danmark? Så har vi en spændende studenterstilling i kontoret for Jura og Forenkling!

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre, at Arbejdstilsynet er i front inden for databeskyttelse

I Arbejdstilsynet behandler vi personoplysninger, der både er almindelige, følsomme og fortrolige, i mange forskellige sammenhæng – lige fra statistik og forskning til konkrete afgørelser.

Du bliver en del af team INFOSIK i kontoret for Jura og Forenkling, som har det overordnet ansvar for at Arbejdstilsynet i sit daglige arbejde lever op til gældende standarder for informationssikkerhed (ISO 27001) og overholder reglerne i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven. Teamet består af fem medarbejdere, som alle arbejde med både informationssikkerhed og databeskyttelse.

Du vil bidrage til det daglige informationssikkerheds- og databeskyttelsesarbejde i teamet og resten af Arbejdstilsynet, samt hjælpe til med langsigtede større projekter, hvor informationssikkerhed og databeskyttelse har væsentlig betydning. Du vil få en grundig indføring i det hele, og der er dermed rig mulighed for at lære, hvordan standarder og regler for informationssikkerhed og databeskyttelse anvendes i praksis.

Som vores nye student skal du blandt andet:

  • Udarbejde dagsorden og skrive referat til de møder, som teamet afholder jævnligt med bl.a. Informationssikkerhedsudvalget og databeskyttelses-ambassadørerne, som er placeret i hvert kontor og tilsynscentre i Arbejdstilsynet
  • Ajourføre Arbejdstilsynets hændelseslog over sikkerhedshændelser og evt. anmelde brud til Datatilsynet
  • Bidrage til teamets dokumentation på området, bl.a. risikostyring, ajourføring af fortegnelser og opfølgning på databehandleraftaler
  • Bidrage til løsning af diverse informationssikkerhedsmæssige og databeskyttelsesretlige opgaver i samarbejde med teamet.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er i gang med en uddannelse inden for samfundsvidenskab, jura eller anden relevant uddannelse
  • har interesse for databeskyttelse, it og informationssikkerhed
  • har gode formuleringsevner både skriftlige og mundtligt
  • er ansvarsbevidst, grundig og er i stand til at arbejde selvstændigt
  • er struktureret, udadvendt og kan bevare overblikket.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2022 eller huritgere efter nærmere aftale.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mette Kirkegaard Meibom på tlf. 7220 8957 eller mail mkm@at.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maiken Bastholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2147 0742.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest den 21. august 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning