Spring over hovedmenu

Akademiker til udviklingsopgaver og ministerbetjening inden for forebyggelsen af arbejdsulykker

Vil du være med til at udvikle den forebyggende indsats af arbejdsulykker? Og bliver du motiveret af at bringe din faglighed i spil i samarbejde med andre? Så glæder vi os til at få dig som ny kollega! Hos Arbejdstilsynet søger vi lige nu en engageret kollega, der kan bidrage til at bringe antallet af arbejdsulykker ned.  

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Vær med i udviklingen og implementeringen af ulykkesforebyggelsen 

Du bliver ansat i kontoret Ulykker og Erhvervssygdomme i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet, hvor vi er ca. 18 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.  Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for faglig udvikling. Du får et tæt samarbejde med kollegaer i tilsynet og i Beskæftigelsesministeriets departement.

Din primære arbejdsopgave bliver at understøtte Arbejdstilsynets arbejde med at forebygge arbejdsulykker. Det sker med afsæt i forskningsmæssig viden, i data og input fra tilsynssystemet. Det forebyggende arbejde er højt på den politiske dagsordenen, og det er derfor vigtigt, at du har mod på at navigere i krydsfeltet mellem høj faglighed, politiske interesser og effektiv implementering af nye tiltag. Sammen med dine kollegaer får du gode muligheder for at sætte dit præg på området.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du vil håndtere følgende opgaver:

  • Bidrage til at finde og udvikle metoder og værktøjer, som virksomhederne kan anvende til at styrke sikkerhedskulturen og ulykkesforebyggelsen på arbejdspladsen
  • Være med til at udvikle kommunikations- og tilsynsindsatser ift. ulykkesområdet
  • Understøtte Arbejdstilsynets opfølgning på anmeldte arbejdsulykker og erhvervssygdomme
  • Medvirke til ministerbetjening, herunder at besvare folketingsspørgsmål og samrådsspørgsmål

Stillingen indebærer et tæt samarbejde med forskellige faggrupper på tværs af Arbejdstilsynet og løbende dialog med arbejdsmarkedets parter, og vi leder derfor efter en dygtig kollega med stærke samarbejdsevner. Det er vigtigt, at du er en teamplayer, der trives med at skabe resultater sammen med andre. Vi tror på, at vi bliver bedre sammen, og derfor er samarbejde prioriteret højt hos os.

Selvom vi har travlt, skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi har en uhøjtidelig omgangstone. Vi samarbejder om de fleste opgaver og har derfor en team-organisering. Vi er en familievenlig arbejdsplads, hvor der er mulighed for selv at tilrettelægge arbejdsdagen. 
 

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

  • har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, som fx cand.scient.adm., cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller lignende, eller anden relevant uddannelse og erfaringer,
  • er proaktiv og motiveres af at finde nye veje og løsninger på komplekse problemstillinger i samarbejde med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
  • er fagligt nysgerrig og har mod på at opsøge ny viden 
  • er en analytisk og struktureret teamplayer, der motiveres af at skabe resultater sammen med andre 
  • formår at formidle kompliceret viden på en let forståelig måde 
  • trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt

Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du har erfaring fra eller kendskab til politisk ledede organisationer. Vi opfordrer også dygtige nyuddannede til at søge stillingen.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. oktober 2022.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. 

Dit daglige arbejdssted er i Arbejdstilsynet på Landskronagade 33, 2100 København Ø.
 

Spørgsmål og ansøgning 

Vi håber, at du har lyst til at blive en del af holdet. Send derfor dit CV og en ansøgning allerede i dag – og senest onsdag den 10. august 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Helle Klostergaard på tlf. 72 20 86 50. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. 51 62 27 62.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 16. august 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Send ansøgning